• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: cekam neco jako 3-3
    WRATA
    WRATA --- ---
    WANAH: Staci zahrat a celej jade druid se muze jit klouzat ;) Bych to hral uplne ve vsem a klidne nechaval v opening hande abych mel jistotu ze ho tim poskacu ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne jeste taky neprisly...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    aha,tak ja vsadil na cechy za pritelkyni a vzhledem k tomu,ze ja nedostal nic,jsem vsadil na luzry :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    taky dva packy. no cekal jsem vic.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: Cifka
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: dva? na koho si sazel?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak hlásim, že dva packy dorazily:-)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    SCHMEJDE: V tom brawlu se hrajou i jine nez 1st turn kill baliky? :P
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    lol, prave som hral brawl a moj protivnik druid ma dal dole v prvom kole, cez tu kartu co mu da 5 vsetkeho a dake nurishe nabehal 14 damage cisto na herovi, 2 charge prasata co vybufoval a bye bye.. vcelku ma to rozosmialo
    AZIM
    AZIM --- ---
    PHOBOS99: psát to kajjak uz je k tomu decklist :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ehm... jo to dava smysl vlastne...

Kazdopadne zacatek a konec sezony je uplne jina meta a jiny protihraci:))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: jak pravi Sunbeam, dnes nova sezona
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MATHES: srpen -> září
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: ten tvuj pribeh mi nejak nestymuje. jestli jsi byl na ranku 12, tak si tezko mohl spadnou pod 15:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: no prave.s tim rexxarem to slo krasne.pak prisla prohra,vyhra,prohra a ja si rekl,ze to chce na tu posledni hvezdu zmenu.vzal jsem paladina s kterym jsem vcera jel 19>12 a spadnul jsem z 16 na 18 :D
    uz jsem se dvakrat zarazil naprazenej s telefonem proti zdi
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: at te to ani nenapadne, zkousel jsem priesta a 3x mirror, 1x jade druid, 1x demon lock :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sotva to clovek dorekne,je to samej piratewarr.nechce se mi prehodit na priesta,protoze pak se to zmeni na samyho paladina nebo mirror
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    CHOBOT: Mno, s tou rotaci to bude komplikovane, ale casu je jeste relativne dost, tak bych se tim moc nezaobiral. A pokud ti nevadi hrat neco, za co te budou vsichni nenavidet, tak asi jakehokoli druida :) Nerfu bych se zas tak moc nebal, ono pak jde ty karty roztavit za plnou cenu nejaky cas.
    Ale i kdyz je okolo druida zrovna hysterie a vsichni sili jak je op, podle me se da tedka po ladderu splhat uplne s kazdou classou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam