• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: cekam neco jako 3-3
    MATHES
    MATHES --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne jeste taky neprisly...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    aha,tak ja vsadil na cechy za pritelkyni a vzhledem k tomu,ze ja nedostal nic,jsem vsadil na luzry :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    taky dva packy. no cekal jsem vic.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: Cifka
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: dva? na koho si sazel?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak hlásim, že dva packy dorazily:-)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    SCHMEJDE: V tom brawlu se hrajou i jine nez 1st turn kill baliky? :P
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    lol, prave som hral brawl a moj protivnik druid ma dal dole v prvom kole, cez tu kartu co mu da 5 vsetkeho a dake nurishe nabehal 14 damage cisto na herovi, 2 charge prasata co vybufoval a bye bye.. vcelku ma to rozosmialo
    AZIM
    AZIM --- ---
    PHOBOS99: psát to kajjak uz je k tomu decklist :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ehm... jo to dava smysl vlastne...

Kazdopadne zacatek a konec sezony je uplne jina meta a jiny protihraci:))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: jak pravi Sunbeam, dnes nova sezona
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MATHES: srpen -> září
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: ten tvuj pribeh mi nejak nestymuje. jestli jsi byl na ranku 12, tak si tezko mohl spadnou pod 15:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: no prave.s tim rexxarem to slo krasne.pak prisla prohra,vyhra,prohra a ja si rekl,ze to chce na tu posledni hvezdu zmenu.vzal jsem paladina s kterym jsem vcera jel 19>12 a spadnul jsem z 16 na 18 :D
    uz jsem se dvakrat zarazil naprazenej s telefonem proti zdi
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: at te to ani nenapadne, zkousel jsem priesta a 3x mirror, 1x jade druid, 1x demon lock :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sotva to clovek dorekne,je to samej piratewarr.nechce se mi prehodit na priesta,protoze pak se to zmeni na samyho paladina nebo mirror
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    CHOBOT: Mno, s tou rotaci to bude komplikovane, ale casu je jeste relativne dost, tak bych se tim moc nezaobiral. A pokud ti nevadi hrat neco, za co te budou vsichni nenavidet, tak asi jakehokoli druida :) Nerfu bych se zas tak moc nebal, ono pak jde ty karty roztavit za plnou cenu nejaky cas.
    Ale i kdyz je okolo druida zrovna hysterie a vsichni sili jak je op, podle me se da tedka po ladderu splhat uplne s kazdou classou
    NEROY
    NEROY --- ---
    _KOFILA_: ja ho ted dostal , zkousel sem u jade druida, a nakoenc sem ho vymenil za spellbrakera, stejna mana , vetsi telo a benefit z silencu mi prisel lepsi nez ty karty co mne v ruznych hrach a situacich padli arfuse...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Hoši poprosim o radu. Cca po dvou letech pauzy se k tomu zkoušim vrátit, a potřebuju doporučit nějakej deck na grindění standardu, kterýmu nehrozí v blízký době nerf a který by mohl víceméně přežít aspoň nejbližší rotaci. Plus do čeho případně nasypat drobný?
    Po zběžnym pohledu mě lákaly nějaký buildy druida, ale to prý právě smrdí nějakym nerfem.
    Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam