• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    JEENA: ne axe potrebovala nerf, protoze v arene se ty karte rika "fiery win axe"
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JEENA: ty asi hraješ krátce co?
    JEENA
    JEENA --- ---
    J4C0B1M: Odpovim na war axe. Ta karta potrebovala nerf imo, nevim jestli zrovna ted, mam pocit, ze to zabije piraty, coz podle me byl dulezitej a dobre udelanej deck (aggro, ktery drzelo v checku controly, aby si nemohli jet full greed a zaroven nebylo unreal ho porazit). Proc potrebovala axe nerf? Protoze se hrala v kazdym, uplne v kazdym, warrovi. Kdyz si stavel warra, at to bylo aggro, control, midrange, cokoli, tak si stavel 28 (v highlanderu 29) karet a axe. Tahle karta byla podle me definici auto-include, takze aby do konce veku nemeli warriori stejnej turn 2, tak to potrebovalo trochu prekopat. Mohli tomu dat nejakej text imo (deathrattle: gain 2 armor, nebo tak), ale i takhle se to podle me nekde obevi a stavet warra ted bude mit trosku challenge navic. Nejvetsi problem s tema nerfama vidim v tom, ze dost zposkozuje ty nejlepsi aggro decky, at je mate radi, nebo ne, myslim si, ze jsou pro tu hru dulezity.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    a hlavně bereš Eye for an eye a necháš mu 1 hp
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: midrange murloc paladin ho dává ve většině případů, ale nedává pokud si vygeneruje z Glyphu a Tomu další aoe freeze, jinak nepotřebuješ ani Eatera, procneš mu 2x block před 10. kolem
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ONDRA_PATA: A nebo si přidat extrémní množství armoru - on tě pak tím kombem nestihne zabít, protože mu dojde čas. Nevím kolik přesně potřebuješ, ale Savjz nebo Firebat to nedávno zmiňovali v nějakym svym videu na YT. Je to fakt extrémní hodnota, takže je to spíš taková teoretická šance.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ONDRA_PATA: dá se to řešit buď tím, že budeš rychlejší, nebo Dirty Rat a vytahat mu části toho komba, pokud hraješ mága, tak přes secrety (polymorph, ice block), mrazení se dá rozbít silencem. Eater of secrets asi taky pomůže, ale osobně si myslím, že se prostě nevyplatí, protože se jiný secrety než mágovský dneska ani nehrajou a ten mág zase tak silnej neni.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ONDRA_PATA: proliz karty, eater a sepnuté ruce...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    XINDL: k ničemu, když tě jen přes frost novu a blizzard mrazí. ani secret nepotřeboval. a to mi samozřejmě do 9. kola ani nepřišel... přemýšlim, čim mu tohle kombo překazit, ale nic mě nenapadá než bejt fakt rychlejší
    XINDL
    XINDL --- ---
    ONDRA_PATA: eater of secrets a dojebat ho driv, nez se prolize.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: kromě vyloženě rychlýho aggra
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dá se nějak porazit quest mage, kterej si pak pěkně přes sorcerers aprentice udělá kopie a pak už přes antonidase hazí firebally za 0?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ta hra si ze mě prostě dělá prdel. já měl na výběr jednu legendu a to Umbra vs Voraxx vs Taldaram při stavbě decku.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: treba neptal, ale aspon ma obraz i z wildu. U me si uz asi mozna zvykli na to, ze placam jenom o wildu.
    VOMAJDA: zas tak ty ceny neznam, diky za korekci. Ale pointu to snad melo. Stejne ted jeste jsem si vzpomnel, ze treba na pala secrety je to taky dobry.
    ONDRA_PATA: Ja jsem se celou dobu snazil dostat na 15, az diky novym kartam se mi minulej mesic podarilo dojit az na 9. Diky benediktovy a priest mill fatigue decku. Je to sice dlouhy, ale zato castokrat cancer :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    protivník v aréně Priest, zahrál 2x kazakuse (2 potiony tedy) a razu.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: na Shamana se to hodí, ale Devolve mu nesežere, protože stojí 2 many.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KAJJAK: no začal jsem wildem, ale xkrát poslední hvězda před r15 mě nasrala, chtěl jsem si zpravit chuť na standardu z r23 a na to r15 to bylo easy. takže ano, teď jedu standard
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

mam pocit ze se neptal na wild :D ja je potkavam relativne casto, ale taky rank 13
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: jade druidu moc neni, zato tu 1 cost spell zrouta hraje hodne lidi. Ono se to nehodi jen na druida, ale i na shamyho (evo/devo), levny priest spelly, atd.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PLOMBDENTIST: co třeba 3/4 za 3 many Bloodsail Cultist? :thinking: v době kdy tu byl Spider tank 3/4 bez efektu a teď tu super 3 drop se super 4 dozadu co boostne zbraň? Jasně, že to combo je lehce hratelný kvůli Patchesovi, protože mít v 1. kole 2 miniony je super a soupeř neudělá nic, v 2. kole už 3 a soupeř i kdyby zabil 2, tak to zajišťuje turn 3 combo. Ale to je chyba Blizzardu, že boostí miniony, je tu spoustu 3/4 za 3 co maj silnej efekt. Nebo můžeš některejm kartám odebrat status piráta
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jste už někdo pod r10? jak to vypadá od r15 s jade druidem? je jich hodně? vyplatí se prihodit toho miniona, co sežere 1 cost spelly? aktuálně jsem r13 a právě jsem potkal dva jade druidy za sebou. přitom cestou na r15 jen jedinýho, asi zrovna zčínal :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    J4C0B1M: kterej pirat konkretne by mel podle tebe dostat nerfem? axe je zdaleka nejlepsi karta v baliku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam