• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

    KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

    update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne




    Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

    Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:

    Ne kazdej, ten ktery vetsina odhlasuje ze by za to slechteni stal a ze takovy archetyp zatim neexistuje. Kazdy by mohl prihlasit nejaky svuj vyrobeny deck a pak by se udelala anketa, ktery zkusime vylepsit kolektivnim nyx vedomim... Jak jsem psal nutne nemusi byt muj, bavilo by mne makat i na cizim vytvoru...
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KAJJAK: chápu to dobře tak, že by ti přišlo fajn, kdyby každej deck, kterej sem někdo postne a kterej je evidentně neoptimální (když už ne vyloženě špatnej), budeme nutit každýho, aby s ním odehrál 30 her, než dostane právo na názor, že vyměnit v něm tři karty ten deck vylepší?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

    To ze o nem dva lidi rekli ze je to dobrej deck vubec nesouvisi s tvym winstreakem, ten samy deck bys sem nepostnul, kdyby si s nim ciste nahodou prohral 10 z 15 her. Takze i tebe ten individualni winstreak efekt ovlivnuje, jen si to nechces pripustit nebo to vidis spatnou optikou...

    Me prijde, ze i tebe samotneho by vic tesilo, kdyby ten hrany archetyp jednou byl i nas spolecny Nyx deck na jehoz uprave a vylepseni ses podilel, pokud to tedy nema byt akce za kazdou cenu nesouhlasim s kajjakem at to stoji co to stoji...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES: v tom by prece byl ten vtip, kazdy by si deck upravil po svem, treba by mel sanci na zmenu 3 karet, zahral treba 30 her a postnul sem uspesnost za tech 30 her, zmeny ktere by udelal by se pak propsaly do dalsiho milniku pokud by mel nejvissi winrate a testovalo by se znova zmenou dalsich max 3 karet... V tom by byla ta competition mezi mistnima a zaroven pilovani decku.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: + to s temi spolecnymi silami rozvinuli nejakou ideu. naprosto presne si vzpominam, jak to tady probihalo, kdyz ti dal kdokoliv jakykoliv doporuceni co a proc zmenit - vysvetlil si mu, proc to neudelas, protoze ten deck je golden meta-breaking original diamond:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: ne nedal, nicmene kdyz firebat a zalae reknou, ze je to fakt dobrej deck + zalae jeste chce, aby to firebat publikoval az po deck submission na turnaj, tak to sem dam, protoze jsem presvedcenej o tom, ze to asi nebude spatnej deck.

    ted zase zacnes brecet neco o tom, ze to neni originalni a ze je to copypasta blablabla

    ano mozna, ale v ty dobe to byl uplne novej deck a skoro nikdo ho neznal dneska je to jeden z hranejch a funkcnich archetypu.
    AZIM
    AZIM --- ---
    ARANIUS: hobbs je presne ten typ cloveka co hraje offmeta kreativni decky ... obcas sem kouknul co hraje a sem tam neco z jeho vytvoru zkusim
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    konecne jsem si tipl viteze. baliky sem asap!
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    No hru může dát i na HTC, ale je pravda, že na 7 asi nebude :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    "Pavel" nehraje s hotsovym cardbackem :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WENDEL: nejsou unikátní, proto je tam to číslo, mohl to být kdokoliv
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    Nevíte jak to je s loginama ve hře? Myslíte, že to mohl být 'ten' Pavel, nebo že jména můžou být stejné a jde o to číslo? :)


    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    ARANIUS: uctivac Choa, nas vzor
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Nevidel som este spomenuteho svojho oblubeneho streamera, tak sa podelim s vami o jednu z jeho hier :)
    5 Yoggs with Secret Priest! ~ Kobolds & Catacombs ~ Hearthstone
    https://www.youtube.com/watch?v=yyAswYdlbRY

    Fun factor - quite high :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    hrajete nekdo jeste cthun deck? rad se necham “inspirovat”, nez odrotuje, chtel bych s nim jeste par her;) a kdybyste se ptali tak dvojcata nemam a craftit nebudu;)

    posledni obskurnist co jsem s nim zkousel bylo narvat ho k palovi apolu s baronem, hned dvakrat;) jeste mozna vetsi prasecina by bylo postavit cthun hunter deck ;)
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Pre mna osobne vela stracuju netdecky na jednom dolezitom faktore, ktore nie je skoro nikde spominany. A to je FUN faktor :)
    Svojho casu som skusal s nejakym netdeckom liezt hore rebrickom, dostal som sa asi niekde na 10, ale to bolo uz pre mna utrpenie to hrat, radsej som sa vzdal planov ist na legendu.

    Radsej hrajem obscure decky pri ktorych protivnik nechape co sa deje, pripadne nevie na to reagovat, lebo s nicim podobnym sa este nestretol...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    teda rozvinuli ne rozvinuly :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

    A nebude to taky tim, ze jsem jedinej, kdo tady nejake vlastni decky vubec dava?
    Projdi si diskuzi a omrkni doporuceni, ktere zde nahazujete ty a dalsi prispivatele, 99% z nich jsou netdecky stazene s hearthpwn nebo videne u ruznych streameru.

    Ze nektere z nich se jevi ze funguji, je pro publikum jeste daleko mene hodnotna informace, s nejvetsi pravdepodobnosti se jedna o kombinaci dobrejch matchupu, spatnejch oponentu a stesti. Na hearthpwn urcite najdes jeste daleko lepe hodnocene decky, nez ty, ktere se objevi tady a jejich funcnost urcite pred tim, nez je sem postujete neotestujete minimalne 100 hrama... Razeni a filtrace na heartpwn je vysoce propracovana, na kazdy zde postnuty deck se daji najit 4 lepsi decky ktere budou fungovat s vyssi nebo stejnou pravdepodobnosti nez deck zde postnuty, informacni hodnota opet nula...

    Abych byl konkretnejsi tady primo odkaz na dane chovani:
    MATHES:
    MATHES:

    Take jsi s tim neodehral 50-100 her, take si napsal jak ve tvem pripade vznikl winrate.... Tve vyhry s tim deckem jsou uplne stejne irelevantni jako ty me kvuli kombinaci dobrejch matchupu, spatnejch oponentu a stesti. Co je na tvych prispevcich jeste min hodnotne je to, ze na heartpwnu najdes 50 daleko uspesnejsich netdecku. Ja aspon do toho vkladam vlastni mechanizmy a je to unikatni prave tim, ze do toho zkousim dat neco ze sebe. Ty okopirujes netdeck a neni to o nic lepsi nez jakykoliv random streamer / heartpwn deck...

    Kdybychom tady v diskuzi spolecnymi silami otestovali a rozvinuly jakykoliv nejakym zpusobem unikatni deck co by se dostal do mety a zacal hrat meli by z toho vsichni kdo nejak prispeli dobry pocit. Tak proc si nad tim nesednout a nezkouset vylepsovat kolektivnim vedomim nejaky nas vlastni deck? Nemusi byt prece jen muj, kdokoliv by prisel s napadem na vlastni deck muzem mu pomoct s tim jej vyladit k dokonalosti...

    Atmosfera toho ze by se mel clovek bat tu napsat vlastni vymysl mi prijde spatna, naopak by bylo fajn kdybychom tady v klubu nejaky deck spolecne vyladili a protlacili na heartpwn spolecnym + hlasovanim tak, aby se zacal hrat i v mete... Nebylo by fajn takovy deck pak potkat u soupere v randome hre?
    MATHES
    MATHES --- ---
    FLAD: hele takhle, ja si dost casto skladam naprosto random decky na wild, na plneni questu a taky zazivam takovej ten "omg I broke the meta" moment. nicmene to hned nejdu nekam vyrvavat, protoze si uvedomuju, ze kdyz jsem s tim odehral 8 her bez prohry na ranku +/-15 tak to neznamena vubec nic a s nejvetsi pravdepodobnosti se jedna o kombinaci dobrejch matchupu, spatnejch oponentu, stesti a staryho dobryho napadu s faktorem prekvapeni.

    kdykoliv sem pak kajjak hodi nejakej broken homebrew deck, tak se objevi vzdycky ty same otazky - kolik s tim ma her, jaka winrate, jakej rank, protoze to jsou pro spoustu lidi tady dost podstatny informace, jestli ten deck vubec stoji za pozoronost. nevim asi sem moc konzervativni, ale pokud nejakymu decku verim, tak s nim odehraju alespon tech 50-100 her a poradne ho poladim, abych nezjistil, ze malejma postupnejma upravama se dostanu na vicemene stock verzi neceho, co uz vlastne davno zkousel nekdo jinej
    FLAD
    FLAD --- ---
    Ja bych teda rad verejne podekoval Kajjakovi. Dostal s jeho deckem na jednu hvezdu pod jedenact, mam s tim 58% winrate ze 40 her. Taky jsem se dostal na 480 wins s Hunterem, coz mne dost priblizilo golden hero.

    Na rozdil od tier 1 decku (ty jsou pro mne nehratelny - nemam na to casto dust, cas ani naladu) nebo nejakejch co slouzi k lezeni po ranku (ktery jsou povetsinou nuda), jsou Kajjakovy decky alespon zabava na hrani.

    Takze, i kdyz ne vzdy s Kajjakem souhlasim, musi se nechat, ze kolem ranku kde se pohybuju jeho decky fungujou a jsou sranda.

    Rad bych teda jeste dodal, ze je tu vyznamna cast osazenstva kolem ranku 15 nebo co hraje pro zabavu - a pro nas je o dost min relevantni, co se deje na ranku 5 nebo legende. Ne, ze bychom si o tom radi neprecetli. Ale nevidim duvod, proc by se tu nemely probirat taky noobovsky decky. Zvlast, kdyz vsichni vime, ze za Kajjakovejma winstreakama nejsou stovky her, takze snad nikdo neocekava, ze to bude zarucena cesta nahoru.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: a proto existuje wild:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam