• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

    KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

    update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne




    Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

    Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    FLAD: hele takhle, ja si dost casto skladam naprosto random decky na wild, na plneni questu a taky zazivam takovej ten "omg I broke the meta" moment. nicmene to hned nejdu nekam vyrvavat, protoze si uvedomuju, ze kdyz jsem s tim odehral 8 her bez prohry na ranku +/-15 tak to neznamena vubec nic a s nejvetsi pravdepodobnosti se jedna o kombinaci dobrejch matchupu, spatnejch oponentu, stesti a staryho dobryho napadu s faktorem prekvapeni.

    kdykoliv sem pak kajjak hodi nejakej broken homebrew deck, tak se objevi vzdycky ty same otazky - kolik s tim ma her, jaka winrate, jakej rank, protoze to jsou pro spoustu lidi tady dost podstatny informace, jestli ten deck vubec stoji za pozoronost. nevim asi sem moc konzervativni, ale pokud nejakymu decku verim, tak s nim odehraju alespon tech 50-100 her a poradne ho poladim, abych nezjistil, ze malejma postupnejma upravama se dostanu na vicemene stock verzi neceho, co uz vlastne davno zkousel nekdo jinej
    FLAD
    FLAD --- ---
    Ja bych teda rad verejne podekoval Kajjakovi. Dostal s jeho deckem na jednu hvezdu pod jedenact, mam s tim 58% winrate ze 40 her. Taky jsem se dostal na 480 wins s Hunterem, coz mne dost priblizilo golden hero.

    Na rozdil od tier 1 decku (ty jsou pro mne nehratelny - nemam na to casto dust, cas ani naladu) nebo nejakejch co slouzi k lezeni po ranku (ktery jsou povetsinou nuda), jsou Kajjakovy decky alespon zabava na hrani.

    Takze, i kdyz ne vzdy s Kajjakem souhlasim, musi se nechat, ze kolem ranku kde se pohybuju jeho decky fungujou a jsou sranda.

    Rad bych teda jeste dodal, ze je tu vyznamna cast osazenstva kolem ranku 15 nebo co hraje pro zabavu - a pro nas je o dost min relevantni, co se deje na ranku 5 nebo legende. Ne, ze bychom si o tom radi neprecetli. Ale nevidim duvod, proc by se tu nemely probirat taky noobovsky decky. Zvlast, kdyz vsichni vime, ze za Kajjakovejma winstreakama nejsou stovky her, takze snad nikdo neocekava, ze to bude zarucena cesta nahoru.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: a proto existuje wild:)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja mel plno potreboval jsem ho udat, ostatní byly nehratelny.. hs me ted trochu nudi s razakus cubelock metou takze sotva dam ten nejjednodussi quest denne aby byly goldy
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: a nebo... ho treba posli komukoliv tady z nastenky

    fakt tohle tradovani questu nechapu, kdykoliv tenhle quest mam, tak to poslu proste nekomu z listu (s preferenci tech lidi, co vim, ze se to snazi hrat F2P, pripadne tech co nehrajou dlouho). kdyz nikoho nevidim, tak to necham lezet a udelam ho az druhej den.

    jsem divnej?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LEDOFREDO: delam to tak samozrejme jen tehdy,az se mi sejdou spravny questy.jakoze 30 murloku bych hral nekolik her,ale takhle je zahraju za dve hry do fatigu,protoze mi o nic nejde a s druhym uctem potrebuju vyhry s palafinem,na kterym uctu sotva slozim 30 karet :) muj ucet je vpoho,mam karty co potrebuju,ale zbyly jsou chudy a jak lip se s nema dostanu rychle ke goldum a balikum... jo a v parci na to mam cas :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ONDRA_PATA: zkousel jsem to takhle s jednim alt účtem a byla to pekelna nuda, vydzel jsem to necely tyden... asi nejvic me nebavi uz to vubec nastartovat - bud dva klienty na pc, nebo jeden na mobilu. Pak udelat decky kdyz mas treba hrat naky karty. Peklo. Jestli takhle jedes dokonce 3 ucty tak ses hustej drzak :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LEDOFREDO: ja spravuju ucet pritelkyni,ktera to vubec nehraje a ted jeste brachovi,kterej nestiha denni questy.takze kdyz se to sejde,hraju sam proti “sobe” na dvou zarizenich a to se ty goldy pak sypou,za dve hry zvladnu i dva questy.kdyz je potreba,udelam di dominanci za 5 her,ikdyz s jejich kolekci by to hrali her na casualu minimalne 10 her.
    je to docela vyhodny,ikdyz by se to nekomu nemuselo zdat fer
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Možno by stalo za to založiť nejaký tradovaci thread na nyxe, predpokladám že budú tu rozumnejší ľudia ;)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    dneska sem se rozhod vyzkouset trade-nout quest na heartpwn, protoze jsem nemel nikoho online .. poslal sem 10 invitu, za hodinu mi odpovedel jeden typek, pred startem prvni hry se me pta jestli to jde nak urychlit, pisu ze se musi odehrat naky tahy, ze to nejde hned vzdat a rikam si v duchu ze to vypada ze to bude rychle, ja hraju nakej fun deck, on meta secret maga, ropuje me kazdej tah, v poslednim tahu to natahuje zbytecnym tradovanim a nakonec me vy-emotuje, napisu mu ze bych tohle necekal u quest tradingu, omluvi se ze jeste nejedl a ze vypil 6 kafi a moc nevnima, rikam si ok a pokracuju na druhou hru, udela mi to samy vcetne BM na zaver ... tak nevim, priste ten quest snad radsi rerolnu, za tech 160g to nestalo :D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: vubec nevim o cem mluvis


    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    vy kokoti :D se vrátim z hospody, vidim název klubu a směju se doma nahlas
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    MATHES: pri choose your champ si hovorim, ze rusa alebo nemca? A potom, ze nemci nevedia hrat nic ine len futbal.. ooops, ale aspon, ze som nedal Kolenta :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Out:

    Hoej
    Kolento
    Ant
    Neirea

    Do or die:

    Tom60229 vs Orange
    Muzzy vs JasonZhou
    ShtanUdachi vs Purple
    Fr0zen vs OmegaZero
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jo bylo to moc fajn...
    tou prdelí jsem myslel jak je to "někdy" o fakt nechutně náhodě...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    frozen dostal slušně na prdel...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: ja jsem dojel na legendu s murlock warlockem s wr 71%, jeste pred kelesethem. Faktor prekvapeni, kdyz tam vyhazis zoo, souper vidi t3 a pak ve tretim a ctvrtem kole rychle zaplnis board se synergiemi je frustrujici :D
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    daval jsem DocPwn, zatim dobry
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    _KOFILA_: já taky, jsem si pořáda říkal času dost a prokoučoval jsem to :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam