• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

    KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

    update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne




    Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

    Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: a animace trva nebetycne dlouho :D

    ### Cube
    # Class: Warlock
    # Format: Standard
    # Year of the Raven
    #
    # 2x (1) Dark Pact
    # 2x (1) Kobold Librarian
    # 2x (1) Mortal Coil
    # 1x (2) Acidic Swamp Ooze
    # 2x (2) Defile
    # 2x (2) Doomsayer
    # 2x (3) Voodoo Doll
    # 2x (4) Hellfire
    # 2x (4) Lesser Amethyst Spellstone
    # 1x (4) Spiritsinger Umbra
    # 2x (5) Carnivorous Cube
    # 2x (5) Doomguard
    # 2x (5) Possessed Lackey
    # 1x (5) Skull of the Man'ari
    # 1x (6) Rin, the First Disciple
    # 1x (7) Lord Godfrey
    # 2x (9) Voidlord
    # 1x (10) Bloodreaver Gul'dan
    #
    AAECAcn1AgaKB8nCApfTAtjnAtvpApz4AgyKAfcEtgfECOfLAvLQAvjQAojSAovhAvzlAujnArfxAgA=
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone


    spousta lidi ted misto doomsayeru, panenek(coils) a umbry hraje 2-4 taunt 3dropy a sochy, zjistil jsem, ze me vyhovuje se proti rychlym deckum udrzet do guldana a proti pomalym vycombit doomguardy. Rin tam uplne nepasuje, ale hodi se do mirroru a ja stonehill defendera vazne nepotrebuju :) tezkej matchup je hunter a burn mage, kdyz neprijde heal. Bez soch nemusim zbesile tapovat na full hand, takze jsem uplne prestal chcipat na aggro
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: list?:)

    zkousel jsem toho combo shamana, ale zjistil jsem, ze me ten deck nebavi
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    _DOMINIK_: tyyy jo, funguje to! vyměnil jsem jednoho Kabal Lackeyho za Volcanic Potion, protože chyběl boardclear. Ale jinak perfektně šlape, už jsem zas jen hvězdičku od pětky :)
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    CUZMAN: A funguje to jak? Já nemohl přijít na žádnej způsob jak by to mohlo fungovat :D Hodíš decklist?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    muze mi prosim nekdo vysvetlit funkci “odd cost cards”?
    postavil jsem warra podle thijse,ale upgrade hero power jsem od zacatku hry nemel
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne bavi Secret Paladin...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    _DOMINIK_: zkusím, dík. zatím pěkně sešupem 6->9 a samí dude paladinové a cubeloci :( (a to mi chyběla jedna hvězda). Neměl jsem bejt línej dojet na pětku ještě před rotací.
    ZAPPO: nejvíc na tom ale fakt nasere to, že jakmile tomu upravíš balík, přestaneš je potkávat
    FLAD
    FLAD --- ---
    WENDEL: Klasickej budgetovej Elemental Shaman. Jedinou legendárku tam mám Kalimose. Ty nový karty (obzvlášt ta +2/+2 a ten ele, co dává všem +2 útok) dost pomohly po rotaci Jade enginu pryč. Přijde mi to dokonce stabilnější než bejval jen jade základ. Zatím jsem dal cca 30 her a je to dobrý. Rank 15 s tím půjde dát, pak už to moc nevidím.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    KVIIIK: me ted na wildu strasne bavi odd tempo mage - hraju variaci na tohle: https://www.hearthpwn.com/decks/1050739-wild-odd-tempo-mage

    mam tam curatora, trochu jiny slozeni secretu apod, ale princip je podobnej

    ja ted rankuju vyhradne stadard, ale tohle jsem si postavil, protoze to vypadalo presne podle myho gusta, a dojel jsem s tim na r6 se dvema prohrama (zacal jsem kolem r10)
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    Btw co vás vlastně nejvíc baví za deck po rotaci? Za mě jednoznačně baku quest warrior, tank up mi ten rok strašně chyběl :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KVIIIK: si tam postav nakyho silenyho freze maga ne?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KAJJAK: stavet deck co ma 51%, to jsem fakt nezkousel, ale postavil jsem si offmeta murlock warlocka v dobe, kdy tu classu nikdo nehral a dosel s tim na legendu s wr cca 64%, takze si dej pohov ;)

    btw. na legend ranku ma dnes zdaleka nejvyssi wr taunt druid, 56%, cubelock je s 53,8% az patej ... o no to neni ani tak o decku jako o hraci ..
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NYRLEM:

    minulou sezonu jsem byl rank 2 a 5 hvezd, zacatek teto sezony jsem byl az doted na Maledivach takze legendu dam tezko, nicmene hrat OP brojen deck a postavit vlastni deck co ty OP decky bude davat aspon v 51% her je uplne jina pisnicka kamo... Jde videt ze si nikdy nic vlastniho ani stavet nezkousel, jinak bys to vedel :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Někdo tip na wild balík kolem tieru 5? Jsem na 7 a nemůžu to zlomit... Došplhám vždycky poslední hvězdu od pětky a pak se to posere a pak sešup zpět na semičku a takhle už asi čtyřicet her. Dost frustrující, když skutečně 80% oponentů hraje stejnej deck a jakmile postavím něco, co by ho kontrovalo, přestanu ho potkávat a zas dostanu na prdel.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M:kdyz me cubelock bavi a navic funguje, proc bych mel hrat neco jineho? Nicmene op to je, z r3 jsem dosel na legendu se 4mi prohrami :D

    btw. k tem poctum - 26 hvezd potrebujes, abys z r5 nula hvezd dostal legendu. Za prohry musis vyhravat o to vic. Jak jsi se dopocital na wr netusim, z toho posoudit nejde :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: a deck vazne funguje, z 7* jsem 4***** se snad dvema prohrama
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Rozmohl se nám tady takový nešvar, taková nepříjemná věc... Existuje deset různejch tier 1 balíků, ale KAŽDEJ ZKURVENEJ KOKOT na standardu i na wildu hraje Baku paladina. Hrát proti tomu 8 her z deseti je teda fakt děsná zábava... :( A když si ho vezmu taky, abych si vylepšil winrate, potkávám zas jen cubelocky. Ať žije diverzita! AAAAAARGHT!
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: Proč bych se měl zklidnit, já z nich nejsem ňák rozčílenej, stejně hraju jen 2 classy abych je udělal zlatý, ale spíš se mi to zdá ubohý a trapný a je to prostě můj názor a tak se na to dívám, od bety jsem nikdy nejel cancer ani mainstream a asi se rád přidávám na slabší stranu, abych měl pak lepší pocit z vítězství. Jestli ti fakt přijde normální potkat 1. den po vydání novejch karet 3x za sebou na ranku 3-4 deck, kterej tu existuje 4 měsíce a je jen doplněnej o další op karty jako je Voodoo doll a Lord Godfrey (ano Warlock potřeboval další aoe/removaly, má jich málo a ano Panenka je neutral, vím)


    NYRLEM: To jsou ale výmluvy všech lidí co uznávají "if you can't beat them join them". Bylo to tu už 100x v různejch variantách "lidi nemaj čas u toho sedět, proto hrajou faceshity kde je hra na 3 minuty" "lidi do toho nechtěj investoval peníze tak hrajou cancer aggro levný balíky", "lidi chtěj vyhrávat, tak hrajou nejvíc broken decky", "lidi u toho nejtějí přemýšlet..." a vim, že všechno z toho je pravda, HS hraje cca 70-80 milionu lidí, takže je to pochopitelný, ale pro mě je to low :)



    NYRLEM: no počkat, pokud si měl o 26 víc výher, tak si musel mít WR cca 63% ne? To neni nic extra přece, nebo kolik?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KAJJAK:
    KAJJAK: myslim, ze na techto prispevcich je nejlepe videt, jak nerozumis hre.

    Bez ohledu na deck, kdyz nebudeme pocitat blahe pameti pirat warriora, predvidas a hrajes kolem moznych karet soupere. S t1 deckem mas hrozby nebo odpovedi lepsi, to ale neznamena, ze uvazujes jinak. T1 deck ti jen dovoli vice chyb.

    Pokud jde o tvorbu vlastniho decku, to delas vicemene porad. Jelikoz se obliba ruznych decku v case ruzni, je potreba na tuhle menici se metu reagovat zarazovanim karet, ktere maji na hru vliv ve tvuj prospech. Predstava, ze po dvou mesicich se ti podari deck vyladit je uplne licha, protoze meta se pohybuje a tvuj deck je v ni lepsi nebo horsi.

    Jsem vazne zvedavy, jestli budes mit jednoho dne s tim co hrajes takovy winrate, abys udelal o 26 vitezstvi vic nez proher a dosel z r5 na legendu, zatim to tak nevypada. Jsi chytrej jen dokud dostavas zadarmo hvezdicky za winstriky, pak uz to ale moc neleze :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam