• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    O víkendu jsem hrál asi dvacet her na wildu a skoro pokaždý potkal jinej zábavnej balík. Některý fakt příjemně překvapily, byla zábava proti tomu hrát. Jestli vás prudí standard, tak doporučuju vyzkoušet wild, je to vážně jiný kafe.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    DOCKINEZ: dat legendu s netdeckem je nezabavny grind na hodiny.. Me se ted narodila dcera, takze si hodne vybiram cemu venuju svuj volny cas a dokazovani si neceho v hs k tomu rozhodne nepatri... Zahraju si 5-10 her do tydne, trosku poladim svuj deck, dotanu to na rank 5 kazdy mesic a to mi dokonale staci...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DANKLAR: taky sis mohl všimnout, že si tu většina stěžuje a nehraje :P
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Já to hraju pátým rokem, stavím si balíky sám i zkouším netdecky a furt mě to baví. Moc nechápu, že někomu stojí za to si tady pravidelně stěžovat, že ho to nebaví. Tak to nehrajte a dejte pokoj.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAJJAK: chlapče, ukaž nám blbcům, co to "nikdy nepochopí", že jsi borec, a pochlub se třeba tou legendou, hm?

    Já ji v Eternalu tento měsíc dal :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: Jo jasne, nevim o cem to je, nic jsem nezazil. Vzdyt karetni hry hraju jenom 20 let, vyzkousel jsem si jenom zhruba asi 10 karetnich her - z toho nekolik digitalnich.

    Ty znas jenom a pouze hearthstone a proto nechapes, kdyz ti rikam, ze ta hra proste nema hloubku.

    Je to asi stejny jako kdybys stal v metr a pul hlubokym bazenu a rikal, jak te hrozne bavi se potapet v bazenu a lidi co v nem jenom plavou "nevedi o cem to je a brzo je to prestane bavit". Ja se ti snazim vysvetlit, ze me bavi se potapet - a casto se potapim, ale ne v tomhle bazenu.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Já jsem to úplně přestal hrát někdy v říjnu a vůbec mi to nechybí. V prosinci jsem jako lehkej substitut nabral Star Realms, který jsou hyper přístupný, nevyžadujou prachy nebo časový investice žádný a jsou jakože zábavný, tak můžu doporučit jako kartičky do tramvaje nebo na letiště.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Chlapi mathes tohle nikdy nepochopi, jede netdecky od zacatku hry, co tu jsem sem nevidel ze by tu postnul nejaky svuj deck ktery vymyslel a vypiloval... Proste dokud nezazijes, nevis.
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    MATHES: Máš pravdu, každej si najde co ho baví... ale u toho, kdo decky vymýšlí je myslím větší pravděpodobnost, že u hry zůstane...

    Když jedeš netdecking, tak stačí aby ti nesedla meta a najednou tě ta hra prostě nebaví. Když se snažíš vymyslet jak porazit to co tě nebaví, tak to je o něčem jiném.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ale to je prece kravina - kazdej si najde to co ho bavi. nekoho bavi vymejslet, stavet a testovat decky. nekoho ne.

    kazani "jak se to ma delat aby to bylo spravne" je v kontextu HRANI HER fakt divocina.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KOZLIKK:no ale ty hey už také s něčím takovým počítají při vývoji přeci. Vývojáři by byli hloupí, kdyby nepočítali. Navíc vždy si člověk může dělat věci po svém bez návodů. to je přeci volba každého konkrétního hráče.
    Další věc je, že ty decky a návodů musí někdo vymýšlet.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně tam chybí smysluplnej single player na grindění goldu a ladění balíku.

    Alternativou k netdeckingu je v kazdy CCG limited - a zatimco treba v tom Eternalu jsou drafty, kdy si skutecne posilate booster okolo stolu a ma smyslu dumat nad tim, ktera barva je otevrena, co sváčnout hned a co obejde stůl, Arena v HS je proste vysmech.

    V HS je malo skillu, evasion v podstate neexistuje, multicolor karty nejsou...
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: ale picu - tu hru zabiji malej card pool, mala variabilita a hrozne drahej upkeep.

    KAJJAK: HS hraju (nebo uz spis hral jsem?) od prvni adventury naxu - tedy pokud jsem s hs skoncil nekdy loni v lete, tak jsem tu hru hral aktivne 4 roky. vyrok "Ale chapu ze kdyz clovek hraje netdecky ze ho to muze rychle prestat bavit..." je fakt retardovanej bullshit.

    MTG hraju uz skoro 20 let. Netdecking v MTG existuje od boomu internetu.

    Ma MTG kvuli problem kvuli netdeckingu?

    Ne nema.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    musim tady dat pelecek Kajjakovi a souvisi to s tim co psal Zappo - tu hru hrozne poskozuje netdecking, kdyby si kazdej stavel svoje decky byla by ta zabava uplne jinde
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MATHES: imo Brodak, stejne jako Morheime asi videli kam se otaci kormidlo korporatu Activision-blizzard a nechteli na ty lodi uz plout .. viz vsechny dalsi odchody v posledni dobe, viz poprava hots, viz velky vyhazovy predevcirem atd.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BRAWL je super warrior op
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Já už to 2 týdny nehrál a můžu to každýmu jen doporučit. Ta hra za ten čas nestojí
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Me to porad bavi, stavet a vylepsovat vlastni deck na standardu se tak rychle neomrzi... Ale chapu ze kdyz clovek hraje netdecky ze ho to muze rychle prestat bavit...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne na HS nejvic vadilo, ze poslednich x mesicu delam vocasa nekomu, kdo se ani nesnazi. Clovek ma nejakou sebeuctu, ze jo.

    Proti tomu je automaticka manova krivka, celkove omezeny moznosti (takze az ten samej deck potkam priste, tak prohraju znovu a stejne, at udelam cokoliv), mince atd. uplna malickost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam