KROTITEL: jo kdyz se ptas na ty odsedky at je co resit = na Bachyni kdyz se fakt cvakas (je to cvicna ferata = simuluju stejnou situaci na ferate ve velke vejsce jestli na to mam= protoze az to prijde tak uz to bez cvakani nepujde.) (jak drzet karabinu jak rychle ji precvaknout, ke vsemu to lano je tam desne tlusty takze karabina se dost casto kousne a dost HOODNE zere ruce/cas viset tam a nemoci pokracovat dal. Tzn. usek/preskok bez cvakani co bys dal za 3 sec jdes/drtis klidne 1 minutu a resis karabinu = ruce tuhnou/klepou se/umiras.
Tady se urcite nikdo nezabije/max namoci, ale bez cvakani karabin je to looserovina co da kazdej = jako prolejzacka pro deti budiz ale jako trenink na opravdovou velkou feratu k ničemu = falešnej pocit že ten či onen zvládne Ečko.
Z toho plyne proč oCetku :), když dojde štáva tak umět si na feratě odpočinout je také dobré potrénovat a tady nám všem dost energie docházela, kdybych se odjistil a doručkoval na konec feraty tak dobrý, ale to jsem pak mohl být klidně na zastávce tramvaje a ručkovat po zábradlí.
Zkus si to dát poctivě na každém místě se přecvakni!!! Ten kdo feratu stavěl umístíl možná náhodou/možná to tak vždy vyjde, přecvakávací body na nejtěžší místa a uvidíš.
Abych se přiznal 1/2 cesty zpět jsem to dal take jako prolejzačku bez jištění = ale to jen protože jsem také lůzr a neměl jsem sílu to dát poctivě. :)