pokud je to mozny, tak bych chtela slyset, jak je to jinde, treba jsem jen naivni a vsude je to stejny. u nas kazda schuze vypada tak, ze se nejlepe hned na zacatku rekne, ze se nic nedeje a vlastne ani neni co resit, pak predseda na nekoho (z ovv/kvv/whatever) nakyda hnuj, cemuz nema vyznam venovat jakoukoli pozornost, protoze na nasledujici schuzi uz je vsechno jinak a kdo byl jeste pred ctvrt rokem nejvetsi bidak, hajzl nebo krava, tak uz je zase bezvadnej a takhle se to meni pomerne casto. a kdyz uz se nekdo prijima, tak je to viz nize bud nejaky naivni mlade, ktery to do pul roku zabali nebo neci kamarad z realit anebo polobezdak, kteryho uz stejne nikdy neuvidime. a kdykoli jsem se snazila ozvat, tak se mi smali do ksichtu a udelali ze me kravu. :) naposledy kdyz si ten rychlovykvasenej zastupitel viz nize privedl kamarada... chvilka napeti... z realit, tak jsem se zeptala, jestli alespon bude chodit na schuze, protoze tihle kamaradi se obycejne s nejakym chozenim na schuze ani neobtezujou, tak se mi samozrejme hromadne smali do ksichtu a udelali ze me kravu. :) tohle uz me nejak nebavi.