TABORACEK: Jsou tam i dva zajímavé komentáře. Rovnou jsem je prohnal translátorem:
se to zdá jako skvělý nápad. Nicméně, jedna věc, která mě napadla, že tento článek se nezdá řešit.
Jsem certifikován v poskytování první pomoci / CPR a během tréninku, bylo nám řečeno, použít turnikety pouze jako poslední možnost. Zvážit, co se nachází pod škrtidlo je pryč. "
Problém s tradičními turniketů je, že jsou odříznuti všechny krevní oběh. Jak víme, naše živé tkáně potřebují krev, aby přežili. v případě, že tkáň nedostanou, že kyslík bohaté krve příliš dlouho, tkáně umírají.
Jen jestli tento systém má cestu kolem tohoto problému.
------------------------------------------
V armádě sledujeme moderní protokol s názvem Tactical Combat Casualty Care (TC3). Jedním ze základních principů TC3 je rychlý a agresivní použití turniketů. Výzkum ukázal, můžete mít škrtidlo na dobu 6 hodin bez trvalého poškození nueropathic. Turnikety jsou používány po celou dobu v klinickém prostředí v průběhu chirurgického zákroku. TC3 protokoly se pomalu prosakují na civilní mimořádných událostech. Nicméně, civilní protokoly mají tendenci být konzervativní vzhledem k možnosti soudních sporů a ztráta lékařské licence.