• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Taky mám zájem o ubytování, jídlo a ideálně i místo v autě z Prahy.
    Zájem o certifikaci upřesním do konce měsíce.
    Díky.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ANARCHY:
    Hele jestli je to TCCC co je to za certifikaci,NAEMT?Že by tohle štemploval Wiesbaden bych se dost divil.Nemám v plánu se účastnit,čistě zvědavost.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VAMPYRCIK: Radan na to nijak nespechal, takze pocitam, ze kdyz to bude fixne potvrzene do konce listopadu, tak by to melo podle meho nazoru stacit
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ANARCHY: do kdy potřebuješ znát zájem o certifikaci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ubytko, stravu i svoz z Prahy (Anděl ideálně :)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    ANARCHY: take se hlasim o ubytovani, stravu a v pripade moznosti i misto v aute. diky
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Pro mě taky strava + ubytování.

Plus tedy pokud bych se k někomu vešel do auta při cestě tam a na zpátek, tak bych byl rád. Momentálně bydlím na Biskupcově, ale samozřejmně počítám že se někam přiblížím..
    BAAL
    BAAL --- ---
    ANARCHY: Výborně, tak bych tedy chtěl byt a stravu pro mě a Tuile
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze tedy kurs probehne stejne jako posledne, tedy v Mutejovicich u Rakovnika, bude opet mozne objednat ubytovani a stravu v mistnim pivovare
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BAAL: Minule to bylo pres Radana, zeptam se ho pro jistotu jestli to bude tamtez, a jak pripadne s ubytovanim
    BAAL
    BAAL --- ---
    ANARCHY: Nepamatuji se asi správně, ale ubytko jsme si objědnávali posledně sami nebo přes Radana také?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze tedy mame objednany termin 15.-16.12. pro techto 12 lidi -

ALDARION
    ANARCHY
    BAAL
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WRIGLEY

Napiste mi prosim jeste kdo mate zajem o tu certifikaci - ptal jsem se na to a ma platnost 3 roky, pak je potreba ji pripadne obnovit
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    ANARCHY: Olajkováno.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: dodoodleno
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Nespěchám na to.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STENNY: uff, to nevim, zeptam se Radana, ale dnes uz to asi nestiham
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Zkusil jsem si to najít, ale asi špatné google-fu: je ta certifikace časově omezená? Pokud ano, na jak dlouho?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    A teda nejak mi tu hapruji lide co hlasovali v doodle a co lajkovali muj predesly prispevek
    Vypada to, ze Navara nehlasoval v Doodle, ale lajkoval, a Aldarion, Taboracek, Trpaslice a Vampyrcik hlasovali v doodle, ale nepotvrdili zajem tim lajkem

Doodle:
    ALDARION
    BAAL
    LORD_WANG
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TABORACEK
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WRIGLEY

Lajky:
    BAAL
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TUILE
    WRIGLEY
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Vidim zatim 8 lajku, v doodle hlasovalo 12 lidi, takze kdyz zapoctu i sebe, tak mi tu chybi vyjadreni od 3 lidi - pokud tu jste a u vite, ze i kdyz jste v doodlu hlasovali, ze tento termin muzete, ale ze ve skutecnosti moct nebudete, tak prosim napiste co nejdriv.
    Jinak ten pocet 12 lidi je presne akorat, podle metodik by mel byt 1 instruktor na 6 lidi - takze pokud by to na tech 12 lidi vyslo, tak za mne i za Radana asi znacka ideal.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NAVARA: Takze co se tyce te TCCC/TECC certifikace, tak te existuji 2 stupne, na prvni z nich teoreticky maji narok ucastnici uz prvniho kursu, ten druhy (Medical Provider) bude moct ziskat ucastnik obou dvou kursu - tedy toho minuleho a toho co bude ted 15.12.
    Samotna certifikace bude stat 1000,- Kc navic (coz jsou penize ktere beze zbytku Radan odvadi na licencnich poplatcich - sam z toho nebude mit ani korunu) a obnasi 50 otazkovy multi-choice test, ktery by podle Radana mel byt schopen dat kazdy ucastnik toho kursu.

A jinak v republice existuji pouze 2 certifikacni autority na tenhle certifikat, a Medevac je jediny dostupny lidem co jsou v civilu (nebudu rozepisovat co je zac presne ta druha autorita, ona neni z duvodu utajeni dokonce ani uvedena v oficialnim seznamu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam