• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    ma smysl ptat se na datum vydani dalsiho dilu? ...a kdyz je tam takova dira, nebudou dva naraz? :)
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    Nezmínila se ALONSY že někam mizí, pod lavinu nebo tak?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    RIP
    RIP --- ---
    Speciálně pro nákup hnusného zboží by se možná mohl zavést i dobytcoin.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No a kdo je hravý nebo trpělivý, může zkoušet třeba http://freebitco.in/?r=199932 nebo https://primedice.com/index.php :-) Anebo tak tisíc dalších klikaček.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BRAMBOREENA: U bitcoinu už ano. Ale existuje celá řada dalších kryptoměn, mnohem novějších, kde ještě není diff (obtížnost) tak vysoko a hlavně jsou navržené tak, že jde těžit hlavně na grafických kartách nebo i procesorech. A výtěžek pak jde snadno za bitcoin vyměnit nebo si ho podržet číhat nejvýhodnější kurz. Já si s tím hraju od ledna...

    FERRYH: To je častečně odpověď i pro tebe. Samotný bitcoin už dnes opravdu nejde těžit jinak než na specializovaných ASIC Minerech za obrovské sumy a ještě ve velkých poolech. Ale pokud máš jen trochu výkonnější počítač nebo přístup k nějaké síti nebo grafickým kartám, stále jde docela vydělat.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BORGDOG: tak já mám informace dost povrchní, akorát jsem jaksi získala pocit, že ten výpočet je dost hardwarově náročný.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BRAMBOREENA: Nejspíš máš a ani o tom nevíš. :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    FERRYH: Určitě to je složitější, takže by to pro mě bylo dobrý, že bych konečně nějakou získala - a pak bych mohla chodit s myceliální kartičkou a virtuálně cinkat virtuální měnou v kapse! :)
    Jinak ono se to jistě i koupit dá prostě za peníze dle směnného kurzu; akorát různí dobráci - vlády, centrální banky - kteří chtějí mít na peníze (jakožto na celou tu myšlenku, že peníze existují a někdo je vydává) monopol, to nelibě nesou... Ale co jsem si všimla, nedávno tu vzniklo auditko [ Těžení kryptoměn ] , tam se jistě lze informovat lépěji (ne že bych to moc zkoumala, stejně nemám hardware na to, abych něco těžila, že ano. :D).
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    FERRYH: Do pošty... :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    stydim se jako ajtak zeptat - ale stejne to udelam: a jak se takovej bitcoin pro normalniho uzivatele vubec ziska? neni ziskani tehle e-meny pak slozitejsi nez proste zaplatit korunama? ;O))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BRAMBOREENA: Myslím, že někde už to zkouší.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Pěkný :)
    Tak mě napadá - proč se vlastně neprodávají e-booky i za bitcoiny? Nebylo by to náhodou tak nějak stylovější? :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Je potěšující zjistit, že také Církev Akkütlixova podporuje kryptoměny. Za kolik bitcoinů bude rëvë? :-) http://mycelium.com/
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    "Napište, která kniha vydaná v roce 2013 se vám líbila nejvíc. Vybírejte z původní české prózy, poezie a knih pro děti. Hlasujte do 28. března 2014. Vítězná kniha bude vyhlášena 8. dubna v přímém přenosu České televize. 500 vylosovaných čtenářů získá poukázku na knihu od knihkupectví Kosmas v hodnotě 200 Kč."

    Magnesia Litera
    http://www.magnesia-litera.cz/

    Nikoho nenavádím, aby v Bublající SodoFFce hlasoval zrovna pro Mycélko - Rë Akkütlix, pánbůh chraň! - ale třeba si nějakou knihu vymyslíte a vyhrajete ty dvě stovky! :D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    IDLE: Už je to tady! :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Newyorské Muzeum moderního umění oznámilo, že nechá postavit experimentální dům ze stavební hmoty tvořené myceliem hub. (Píše časopis 100+1 na Twitteru.)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tuhle sobotu večer se bude v Praze konat kreslířská bitva, které se účastní i ctihodný Cornholio, autor obálky Mycelia (a jiných super věcí). Tohle už je semifinále, byli jsme se podívat i předtím na "základní" kolo a zážitek to byl úžasný, doporučuju, já si to teda ujít nenechám! :) - podrobnosti viz [ CORNHOLIO @ GALERIE CORNHOLIO ] .
    GALE
    GALE --- ---
    ROMI: Bude uveden na Světě knihy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam