• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tak jsem si myslela, že to s audioknihou Mycelia nějak celé chcíplo a usnulo, ale projekt zřejmě žije, protože mi teď psali, že by potřebovali "konzultovat výslovnost" :) Zjevně tedy došlo k drtivé srážce s první přehláskou. Já kontrovala tím, že výslovnost samozřejmě znám a mám zmáklou a je na to celý slovníček. Ten jsem urychleně dotvořila a zaslala, a když už ho mám, tak ho dám k dispozici i sem.
    Nahlas čtené Mycelium, to bude teda masakr. :D

    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    FERRYH: to musí někdo z Akademie, já to akorát stáhla na FB a hodila sem, nejsem žádná oprávněná osoba :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    BRAMBOREENA: Asi na tom něco bude. Vlastně to můžu vcelku potvrdit. :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    mrsknete to trosku zmensene na legii do novinek ... tam to bude vic videt... a mozna prijde vic lidi pro podpis ... :))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    IDLE: Takoví to vzdávají rovnou a radši ani nepíšou, poslední je Novotný :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    RIP: Nojo, a autoři z druhé půlky abecedy dostávají značně na frak.
    IDLE
    IDLE --- ---
    BRAMBOREENA: To je jen když porovnáváš největší text na obálce, jinak je jedno název dílu a druhé série, takže by se to srovnávat ani nemělo. :)
    RIP
    RIP --- ---
    BRAMBOREENA: Nojo, ale to je srovnané abecedně podle autorů, takže jste se vedle sebe ocitli jen proto, že v nominacích není žádný autor od Ch, I ani J :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (Teprv teď mi to došlo, když to vidím srovnané abecedně - další podobnost Mycelia a Mrazu a her: jsou od stejnýho písmene!!! :( No to BorgDoga nepotěší :D - i když jemu to možná došlo už dřív)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Mycelium bylo v širším výběru tady tuto "Česká kniha" - http://ceskakniha.com/CZ/CK2014_CZ.php?lang=CZ - do nominací se sice nedostalo, ale ještě pár dní lze pro ně hlasovat v anketě čtenářů :) Sama bych to byla nevyslídila, ale na Facebooku mi to řekli :)

    Tohle mě fakt těší; mám škodolibou radost, když vidím, jak se slizké scifistické spóry šíří i do krajin zakázaných, vznešených a uměleckých a zdola záludně oblemcávají piedestal opravdické literatůry... :D

    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BRAMBOREENA: Na povrch doporučuju latex, dá se výborně barvit a líčit, u šikovnějších maskérů nenajdeš přechod mezi člověkem a maskou. Ale nejsem si jistý, zda by to šlo udělat celolatexové, nebo by ty uši už nechtěly nějakou vnitřní konstrukci nebo výplň...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BRAMBOREENA: To je dobrý materiál, ale bacha na ruce.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (Tak už vím, z čeho bude PŘÍŠTÍ maska Össeana: z montážní pěny! http://themetapicture.com/man-turns-his-scrap-car-into-a-beautiful-sports-car-using-expanding-foam/ ) :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    RICARDERON: Potřebujete se zbavit fanoušků či co? :D (Půlka umře na infarkt, zbytek uteče...)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BRAMBOREENA: Můžu to hodit na FB Arga? :---))
    VANEK
    VANEK --- ---
    BRAMBOREENA: Stačí použít lepší typografii (a pořádně to naskenovat / dát na net, ach jo); a samozřejmě on už jednotný autor dělá pro estetické vyznění divy.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    SARGO: Nebo úpěnlivě otravovat Cornholia, jestli by k tomu třeba nepřidal bonusový šestý obrázek - třeba Kamëlë zepředu :)

    S grafikou se nepočítá (nebo tedy to mě ani na vteřinu nenapadlo, že by na tom tisku byly i nápisy); jen obrázek sám o sobě.

    A máš pravdu, určitě se dá najít hezčí rám než ikeácký, mně šlo spíš o to uspořádání.
    SARGO
    SARGO --- ---
    VANEK: Tak to už rovnou šikovnou poličku a vystavovat tam ty knížky jako takové - i když chudáci vazači nebudou mít na prémie:-D

    Vida, vlastně mě zatím nenapadla myšlénka, že se tam asi počítá s názvem knížky a tím vším psaním okolo.

    BRAMBOREENA: naštěstí existují i hezké rámečky, ne nutně ty příliš ikeácké. Na Fleru je na míru udělá hned několik lidí za normální cenu. Sesazení vidím pořád spíš problém v množství, než že by se to (asi) nedalo vymyslet nějak pěkně - asi budeš muset dopsat ještě šestý díl, aby to vycházelo - nebo alespoň vydat samostatně dodatky a slovníček :-D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BANSHEE: To je prostě bydlenkovská úprava :) Abych jako zmapovala ty nejhlubší hlubiny pekla, do kterých lze klesnout :) Cokoliv jiného už bude jenom lepší.

    GENTIANA: pokud jde o "střílny" z Ikea - taky to není vyloženě můj vytoužený typ obrazu, ale obávám se, že pět příbuzných obrázků v řádce nějak podobně vždycky dopadne, i když budou třeba zarámované samostatně. Když se řekne "sesadit obálky dohromady a udělat z nich plakát", představím si něco takového jako tady tuten plakát Akademie - a ten byl sice fajn coby nástroj propagace atd., ale mít ho jako povznášející umělecké dílo na zdi bych nechtěla.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam