BRAMBOREENA: Díky za skvělý report pro nepřítomné! podle mě ta maska a hábit je naprosto špica nápad a muselo to všechny kolemjdoucí zaujmout, ať už jakkoli = skvělá reklama. Pro mě osobně fakt, že se v masce skrývá sama autorka, naprosto nabývá na síle (efektu, vážnosti, nadšení) toho počinu a tleskám :)
Jinak já patřím mezi ty, kdož jsou úplně mimo četbu SF, fantasy a podobných žánrů (jak to nečtu, ani to neumím zaškatulkovat), ale ze všech stran se na Mycelium hrnulo tolik chvály, že jsem si ho nekoupit prostě nemohla :) takže věřím tomu, že to takhle ovlivní spoustu lidí! K četbě jsem se bohužel zatím ještě nedostala, ale jsem tomu na druhou stranu ráda, protože už vyšel třetí díl a až z toho budu nadšená jako všichni, tak si můžu hnedle běžet pro druhý a třetí díl (doufám, že v té době nebude už čtvrtý, ale jsem v tom čtení fakt pomalá) a nebudu napjatá jako ostatní :))
Blahopřeju ke všem úspěchům a oceněním a jsem fakt nadšená, že máme v ČR autorku, která se může honosit úspěchy a nadšením a ne jen recenzemi v duchu "jedna Češka vydala novou knížku, víme že to asi nebude skoro nikdo číst, ono to taky není nic extra, ale zkuste to" – takhle na mě působí většina českých knižních počinů, i když některé jsem si nakonec koupila. Je to hlavně marketing a způsob, jakým se ti autoři někam tlačí, i ti dobří potřebují podporu (však mám koupeného Hájíčka, Tučkovou, kteří jsou prostě známí).