V pondělí se bude konat ještě jedna akce, na které budu - křest knížky jedné turistické průvodkyně, která poměrně vtipně a svěže sepsala svoje zážitky s hordami turistů (zrovna si to tu teď čtu a dobře se bavím). S knížkou mám společné to, že moje dcera dělala obálku a vydává ji zde přítomný ID Grobenius, takže se to tak sešlo, že ji budu i křtít. Koná se to teď v pondělí v Malešickém mikropivovaru (kde byl před rokem křest čtvrtého Mycelia), takže kdybyste někdo měl cestu kolem a chtěl zajít na pivo a na kus řeči, stavte se! :)
Italská invaze tam bude k zakoupení i s podpisem autorky (no a já, i když nebudu v centru pozornosti, tam i svoje knihy mohu po dohodě donést a podepsat, kdyby po nich někdo toužil - když tak mi ale napište, ať stihnu dojet do Arga, třeba Dvanáct nesmrtelných vůbec nemám doma.). Pivo stojí za to, kdo tam loni byl, tak to tuší - mají tam na čepu deset specialit z různých malých netradičních pivovarů, žádnej industriální gambrihnus, různě to střídají, takže nabídka je pokaždé jiná, a já se díky tomuto podniku na starý kolena naučila pít pivo, protože jsem zjistila, že může i nějak chutnat.