Tož mám na místní osazenstvo žádost. Pracujeme (zvolna) na další myceliální animaci, která bude tentokrát pochopitelně lepší než ta minulá, jak jinak. Bude to scéna s Lucasem píšícím znaky na břidlicovou tabulku v úvodu Jantarových očí, a bude to zpracované takovým trochu "trailerovým" stylem.
No a potřeboval bych do toho od někoho namluvit asi 10 vět. Většina z toho jsou kraťoučké úryvky z Gilesových přednášek, jak zní Lucasovi v hlavě, a dvě budou Lucasovy výroky. Takže ideálně dva různé hlasy. Myslím že to vůbec nemusí být na nějakém superkvalitním mikrofonu, obyčejný mikrofon k webkameře by úplně stačil.
Udělal jsem takový prototyp, ze kterého bude zhruba jasné jak to hodlám koncipovat. Namluvil jsem to sám, ale můj hlas mi tam nesedí. Zvlášť na Gilese by bylo potřeba něco lepšího. Vizuál z tohoto prototypu je zase provizorní, ve výsledku to rozhodně nebude jen smyčka opakující dokola jeden znak (a ačkoli psaní znaků bude tvořit většinu, tak tam budou i jiné věci). Prototyp je ke stažení tady:
http://www.kozeluzstvi.cz/lucas_psani_prototyp.mp4
Takže byl by tu někdo ochotný mi do toho propůjčit svůj hlas?