CORNELA: tak pokus s min tucnym syrem dopadl o hodne lip, lip drzi tvar a nerozplizne se na placato. Jinak namazany maslem a se slaninkou to byla luxusni svaca, den upeceni + 3 dalsi dny vydrzelo, zda by to zvladlo.jeste dalsi den nevim, uz nezbylo :D
Jinak na dovoleny sem nektery dny presvihla i k 80g a celkove sem mela min zeleniny, nez by se mi libilo... a i ta skladba jidla pro me spis nezvyk, toho 0,5 kg za predchozi 3 tydny je zpet :( ja na jidlo co bezne nejim reaguju fakt hodne, staci maly vykyvy proti zvyklostem a uz mam v brise zasity sutry, neni mi dobre a tak... takze v tomto smeru hodnotim zaplacenou polopenzi jako nedobry napad a od pondeli zase striktne navrat k cukrum do 50g...
mozna to jinak neni uplne na otazku tady, ale dlouhodobe mam problem s prijmem soli - napada vas nejakej dobrej zpusob doplnovani sodiku, aby to nebylo denne banan (driv sem denne banan jedla)? snazim se 1x tydne pit lehce osolenou vodu, ale zapominam na to, protoze to ani neni moc dobry... a ano, ucim se solit jidlo, ale... moje cajova lzicka soli na 2kg pecenyho masa je sice vic nez loni kdy sem jen nabtala spetku a ty 4 zrnka rozprostrela ale asi mi bude jeste trvat, nez se naucim vic solit...