Zdravím jako úplný neználek. Držel jsem keto před rokem, něco málo přes jeden měsíc. Účel to splnilo, byl jsem velmi spokojen. Neměl jsem s dietou nějaký velký problém. Jediné co mi vadilo bylo vyloučení brambor a rýže, no a taky na absenci chleba jsem si chvili zvykal. Zpočátku to bylo spíše low carb, pak asi tři týdny v ketóze. Žádné nepříjemné pocity, zařazování sacharidů pak velmi pozvolna. Příjem proteinů jsem měl vždy přes limit, to nešlo uhlídat, ale zase sem byl hodně v terénu, sportoval, běhal...
Po dovolené a nezřízeném jídle a pití v červenci jsem se teď v pondělí zase do keta pustil. Chtěl bych to držet tak na cca 4 týdny, potom masadím takový ošizený lowcarb, že to nebudu ani moc počítat, jen vynechám ty největší cukrbomby (všecky cukrovinky, fasfoody a slazené produkty, pečivo max jednou denně apod.)
Ale ten můj stav teď. Jak spráskaný pes. Celkově jak po nějakém otřesu, podobný pocit jako u gastroenteritidy. Studený pot. Už dvakrát jsem si musel vzít brufen na bolehlav, během 4 dnů. Únava. Celkově out of energy. Včera jsem si musel lehnout 2x během dne. Nešlo se mě pořádně dokopat do práce, až dneska jsem konečně něco vyhotovil. Budím se v noci (dneska ve 4, předtím ve 3, v úterý ve 2 ráno).
Zní to jako ta keto flu? Měl někdo podobné pocity?