• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMALow Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    rohlik 270gr za 45, tohle je 390gr za 35
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    POZITRON: jo takhle :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KASUMI: tohle je nejnizsi cena, na kterou jsem narazila
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    POZITRON: tohle maj i v beznych kamennych vetsich kramech a na rohliku.. :)
    pouzivam jako nudle proste.. :) nebo ryzi, dela se i ryzovy tvar
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    V Tamda foods v Sape maj tyhle testoviny za 35. Mela jsem jeste tagliatelle. Zkusila jsem to poprve a za me uplne super. Strasne jsem se toho bala, zbytecne. Ten nalev je nechutnej, takze hodne proprachuju. Zatim prihazuju do vselijakejch indickejch nebo thajskejch smesi, chystam se taky na pho.

    Jak je jeste upravujete? Krom pouziti misto ryzovych nudli?

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CORNELA: Se neomlouvej, já té věci tak říkám a proháním ju kafemlejnkem, přijde mi pak líp smontovaná s ostatníma surovinama.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CORNELA: To psí lilium meleš? Nemletý mi vrže v zubech. :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CORNELA: vypadaj dobre
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak nasla sem "kus" receptu
    4 vejce
    4 lzice psylia
    100 - 200 g nastrouhaneho syra
    sul, kmin

    bohuzel tam nemam to peceni :( ja to vzdycky naskrabu na kus papiru, ze to pak prepisu do receptare a uz to tam nikdy neprepisu... prasek do peciva tam asi puvodne nebyl, ale kdyz se ho tam trocha vrzne, nic to zkazit nemuze, naopak to aspon de pak rozkrojit napul :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z LC pečiva už dělám jen lněné toasty od Grusovky, přidávám chlebové koření. Když je dobře vysuším na suchary, pak je beru na cesty, nechytají plíseň.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: takze uvitam pripomenuti jak se to pece:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: super. ja prave mam dojem ze psylium, syr, vejce, sul a cca 20 min na 180? nevim, dlouho sem to nepekla:(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: ne, od Cornely, ale smazala se. uz dobry, dala jsem kyprici prasek od oka a v pohode. totiz kdyz jsem to kydla na plech, byly to takovy placky, ale behem peceni nabehly do tvaru bulek. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: kecam, cornela a jaro 2019:D podivam se doma, jetsli ho nemam na pc...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ten, na který reaguju? Placka :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: hm, to byl recept od kochanska? zkusim to najit:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Tak nic, dopadlo to dobre. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: nemas nekde v pameti nahodou kompletni recept? kyprici prasek tam nebyl? pripadne kolik? na kolik stupnu se to peklo? ja uz si to nepamatuju.
    delala jsem to ted po pameti a nevim, no, jsou v troube, kyprici prasek jsem tam dala od oka, ale vypada to zatim trochu divne. :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    DJFRACTAL: no a taky třeba mít připravenej MCT olej abys měl energii a jasnou hlavu.)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DJFRACTAL: Svoje pocity jsi popsal velmi barvitě, ty klepaču! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam