• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem si říkal jdu na ten kočár. Jdu tam mám s sebou týpka. Jede kočár nemůžu najít výklenek, tak skočím. Tak jsem se doskákal přes ty ostny až ke kýženému konci. To mě pobavilo. Jindy bych se krčil ve výklenku se slovy "piča piča piča" :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tak moment, nenamluvil varangiana ten typek co dela na youtube lore pro ds? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky sem idiot a nakoupil sem samý Large titanit shardy atd....prodejkyni sem zabil a pak koukámm že nemám žádný obyčejný...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Tenhle je libovej byly sme tri a všichni sme najednou vytáhli luky a spustily salvy jednu za druhou, paráda....Taky mám konečně Greatbow na great šípy kterejch sem pokoupil 1000 od kazdýho a nemohl je používat....jinak New game + zatim dobrý...víc nepřátel a phantomů ale....samej invader s obouručákem...no paráda...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prave jsem zabil Demona of Songs, co to KURVA MA BYT ... kdyz to vzrusis dostatecne tak to vypada jako penis ... s rucickama ...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VESNACH: ja tu sochu v zivotni velikosti
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: no to jsou přesně ty věci o kterých jsme mluvili s kondikem. Měli to prodávat kurva
    VESNACH
    VESNACH --- ---

kurde tu mikinu bych si nechal libit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vubec, vubec si nepamatuju jak jsem se kam dostal a prez jakou lokaci ... vim tak maximalne Ornsteina Mk.II kudy a prez koho se tam leze a starting lokaci, jinak vubec. Moc lokaci, prolitl jsem je strasne rychle a ted se do nich vraci ma nachazim veci co uz jsou mi na prd :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak zatim jsem schopen plus minus rict, kde co priblizne se nechazi a po telefonu i provest navigaci :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Public changelog for this patch is as follows:
    エラーコードが表示され召喚サインが書けなくなる現象の修正

Google translated to:
    Modification of the phenomenon that summons sine is unable to write error code is displayed
    Which could be something about error codes being shown when failing to drop a summon sign.

Last patch was over 120mb and that usually means contents/textures/models and not only some random fixes; they're probably changing more than they declare.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Patch 1.02 out, 125 mega, udajne ma opravovat nejake quirks online modu ale instalator obsahuje i nejake textury atd .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Vypada v tom brdneni jako Analni Dildo a ma Rapir, nenasel jsem NPC ke kteremu patri jenom white phantoma. Jako byl Tarkus, ten taky sel jen vysummonit

JOPS: Ja nevim SAM, jsem z te mapy ZMATENY
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

VESNACH:

diky hosi, doufam, ze tam maj KATANU :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ne tyve kofila ma pravdu! Sem vul. Me uplne vypadlo, ze ti to da ten kartograf kvuli mape... je ve forrest of giants.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jo ? tak jsem tam asi nekde prehledl klic :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jestli myslíš v majule mansion, tak hledej ve forrest of giants kartografa!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: kostela? Myslis ty zavreny dvere u studny? Ty se ti otevrou po no man's wharf mam ten pocit...
    KONDIK: ashen knight? Kterej to je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty si chytrej jak radio, kdyz nevim, kde Iron Keep je :) jeste jsem na nej nanarazil...

A jeste jeden dotaz.

Uz se Vam povedlo dostat do toho kostela v Majule ci jak se ta vesnice jmenuje ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Katanu koupis u Pomateneho kovare, dej mu Dull Ember z Iron Keepu a budes mit svoji katanu, ja ale nebudu mit funkcni 2H !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam