• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ano
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: noo, co hrajes ? ds2sof ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    zeptam se ...

hraju NG+ jsem cca pred rotenem. lvl mam 192 a nejak nemuzu najit nikoho, kdo by mi pomohl s bossem nebo komu bych mohl pomoct ja. je to tim, ze mam proste moc vysokou soul memory? nebo co se deje? :) uplne solo me to tak moc proste nebavi

diky!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    popisky u itemu byly ne ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Jaký že popisky?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    zrovna to zkousim - loading times se rozhodne zdaj kratsi a ty popisky sou super... krok kupredu!
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: A popiskyyyyy!!!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    patch: http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-23-bloodborne-patch-1-03-released
    loading times maji byt lepsi, tak uvidime :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    pokud vte lokaci sejmes bose tak ta zenska zmizne, nebo ji musis najit a zabit ona nema respawn, objevi se zas jen kdyz zazvonis sinister bell pokud nemas zabiteho bose vte lokaci.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: pokud nekdo prijde k tobe tak muze byt jen jeden.. ja jsem vte lokaci teky myslel, ze to jsou lidi, ale poznas to tak, ze kdyz ho zameris tak nema jmeno, invajteri dycky maj a sviti cervene.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: ah, uz to mu rozumim, dik... tak myslim, ze vcera to byl mix NPC huntera a dvou invaders...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: no ono ti pise furt ze zvoni... protoze vte lokaci je NPC ktere zvoni za tebe a ty ho muzes zabit (takova zenska) takze ten napis se tam ukaze jen aby informoval ze ti to muze nekoho invajtnout, ale az to napise ze bell resonated with someone tak teprve potom tam nekdo prisel.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Jo to je pravda na to jsem zapomněl.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    do +6 se to daj ty kameny i koupit... a chunku do +9 jsem za 1 hru bez dungeonu nasbiral 50 .. (tak 4-5 jsem nafarmil) takze teoreticky pokud najdes ty co muzes tak muzes mit jednu zbran +10 blood stone je jen jeden a dalsi +9 a jednu +8 ( z +6 do +9) jich potrebujes 16.. ale v dungeonech najdes bloodstone takze i za 1 hru muzes tech zbrani udelat vic.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: Nope - NPC invadeři tam v podtsatě nejsou jenom hunter protivníci. Teda nevím jak v offlinu ale v onlinu jsem NPC invadera neměl.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Předtím jsem to napsal trochu zmateně:
    +10 blood rock
    +9 až +7 chunky
    +6 až + 4 twin shardy
    +3 až +1 obyč shardy
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: jo je mozny ze to bylo v Nightmare Frontier.. a ikdyz to sou NPC invaders tak se napise ze slysis zvonit Sinister Resonant Bell?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Blood rock je jenom jednou chunků je víc. řili na +9 můlžeš mít kýbl ale na +10 ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: ses si jistej, ze to jde jenom jednou ? obavam se, ze na +9 mam minimalne 2, mozna tri zbrane
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam