• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeste me napada, ze muzeme dat ty mnichy v Cathedral of the Deep a ten strom v Undead Settlement. Treba nekde najdem jeste Large Titanite :-D jako ze nenajdem :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: skeleton boss je pošušňáníčko, už jsem na něj zapomněl že v půlce boje vytasí stříbrný měč :) to nevím jak dáme, a na nameless kinga ani nemyslím .)

každopádně ta hra je brutálně easy když si umíš předávat iniciativu, prostě jeden do nepřítele kousne a druhej žere a až se nepřítel otočí tak zase obráceně... výborně mě to naučil bloodborne a nekonečně dungeony...

tady v DS3SL1 runu se ještě potrápíme, ale těch emberů je fakt potřeba hodně... jdu zjistit jak je nejefektivněji nafarmit .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak pokrok SL1 v DS3 :)

jak vite, jdu to s Kofilou. Pravidlo jedine, zadna duse nesmi do levelu. A samozrejme se jde s Deprived postavou :)

no, zazivame tam docela zajimave situace. Klasicky narazime na mimika a Kofila rika, hele, musime v klidu. Odpovidam mu, jasny, tak jdem na nej. Jebneme mileho mimika parkrat po palici. On se zvedne, udela jeho oblibene naprahnuti obema rukama a a a sezral mi Kofilu. Jdeme podruhe a ejhle, Kofila sezran podruhe :))) Na potreti jsme ho umlatili :) uf

A pak jsou sranda boje proti NPC. Narazili jsme na King Slayer. Ma greatsword, kterej nevim jak se ted jmenuje. No, s tim kdyz me jebnul do stitu, tak mi sebral pulku zdravi, rozhodil mi vsechnu staminu a pak mi nasadil backstep. Whoops. Takze uhybani jeho meci pouze kotouly. No srandy kopec. A kdybyste videli tu paniku, kdyz me zabili a Kofila pred nim utikal k bonfire, kde jsem mezitim polozil znacku. Ten strach a jak do sluchatka zni, uz uz uz tam budu, je to dobry nejde za mnou, aaaaaaaa, kurva, je tu, je u me. Aaaaa, uhnul jsem, ted uz ne..... Ja z nej byl na mrtvici :))))) jako prdel no :-D

akorat nam zacinaji dochazet embry :) jsme ted pred bossem v Katakombach :) zkusili jsme ho asi kazdej 3x a pokazdy jsme chcipli. No, tak priste no.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja si ty odpovedi googluju.. ale nectu nic :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: já taky do tý doby, než jsem na konci dialogu něco odsouhlasil a nevěděl co (většinou to je teda vstup do nějakýho covenantu), ale odteď všechno poctivě čtu, aby se neřeklo, že dneska ty mladý už nic nečtou ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: to je celkem skoda, ma to slusny animacky
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GURBON: ja vzdycky vsechno mluveni preskakal a intra skipoval.. :D nikdy jsem v zadnym DS nevidel ani intro :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Cestina celkem jde nebejt preklepu jako Kost k domuvu apod. Skoda, ze pri instalaci nejde zvolit, co vsechno se ma prekladat, mne osobne by stacily cesky asi jen popisy itemu, i kdyz tam se toho clovek kolikrat taky moc nedozvi a nazvy lokaci, itemu a stats bych nechal v anglictine... ve dvojce me nejvic pobavil preklad Myslivcuv haj (Huntman's Copse)
    JOPS
    JOPS --- ---
    cestina je v pohode, ale ty preklady zbrani mi prijdou strasny no :)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    GURBON: mě přijde ta čeština u obou her ok
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ona uz existuje nejaka snesitelna cestina na DS1,2? Ja to kdysi zkousel a bylo to jak z google translatoru tak sem se radsi rychle vratil k anglictine.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Sunken King je príma nuda,pamatuju si že jsem spad asi tak 15482654462 krát.
    Ivory King skvělej,Iron King ujde.
    U DS3 datáčů a Old Hunters si pošmákneš víc,no stress,)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Návrat po 17 letech? Rune: Ragnarok je zpět v plné parádě | Gamifique.cz
    http://gamifique.eurozpravy.cz/clanky/2945-navrat-po-17-letech-rune-ragnarok-je-zpet-v-plne-parade

Oblíbená vikingská rubačka se po 17 letech vrací. Můžeme se těšit na spoustu nových funkcí spolu s příměsí RPG a otevřeného světa.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem narazil, že před 14 dněma ohlásili pokračování RUNE!
    Rune: Ragnarok | The Gods Shall Fall
    http://runeragnarok.com
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: tak to dělá HUD modifications v DSFix...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PHOW_SAATCH: tak už to jde správně, ale vůbec nevím proč... reinstaloval jsem na počtvrté a zkoušel jiné zdroje češtiny a měnit pořadí instalace... naposled jsem zkusil CZ bez Fixu a bylo to ok, tak jsem nahodil i Fix a ok to zůstalo.. nechápu co jsem dělal tak zásadně špatně...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: si vzpomínam, že se mi podobně rozhodily titulky u DS2, když jsem instalaci přerušil, protože to trvalo strašně dlouho a já musel odejít do práce... pak jsem to celý reinstaloval a už to bylo v pohodě
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PHOW_SAATCH:
    BIMBAS:
    týká se to pouze dialogů....
    Menu hry, popisky, zprávy a dokonce i intro je OK
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NARKOTIX: nemá to souvislost s anglickou klávesnicí, nebo jazykovou sadou ve woknech ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam