• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: kdyz ste dva. tak to musi bejt v pohode. jeden pred nim uskakuje a druhej backstabuje
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: strasny ? strasnej byl ten KING SLAYER :)))) se smeju jeste ted, kdyz jsi mu utikal :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ti rytiri ale jsou strasny! proto z nich ty embery obcas padaj :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    PHOW_SAATCH: ale ne v Mostě :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja ted hraju ds3 sorcery a prvni bosove jsou strasny peklo.. crystal sage byl porod
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já bych si na lvl1 došel maximálně tak do sámošky pro rohlíky ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: ty rytiri tam maji urcitou sanci na drop emebu - a paky z nich pada catedral armor kterej se proda za 500 soulu. takze se da takhle nafarmit souly a embery a pak za to koupit klic do veze, unlocknout si tim patchese a ten jich pak ma k prodeji 7 tusim..
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: tam se daj farmit embery ? To by nebylo tak strasny :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: rytiri pred dancerem - bonfire vordt
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja ji taky "prosel" :-D dvere mam otevrene oboje. A nekde by mohl byt nejakej Large ne ? TO je jedine co me ted zajima :-D

plus se muzeme i pustit do Dancera, ale tam to bude takovej mensi porod :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: vidíš, na katedralu jsem zapomněl... tu jsem, kromě bosse, prošel sám... tak ti s ní pomohu a pak si zase vzájemně pomůžeme s bossem, to by nemělo být tak těžký... jen se nenechat zavřít do davu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeste me napada, ze muzeme dat ty mnichy v Cathedral of the Deep a ten strom v Undead Settlement. Treba nekde najdem jeste Large Titanite :-D jako ze nenajdem :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: skeleton boss je pošušňáníčko, už jsem na něj zapomněl že v půlce boje vytasí stříbrný měč :) to nevím jak dáme, a na nameless kinga ani nemyslím .)

každopádně ta hra je brutálně easy když si umíš předávat iniciativu, prostě jeden do nepřítele kousne a druhej žere a až se nepřítel otočí tak zase obráceně... výborně mě to naučil bloodborne a nekonečně dungeony...

tady v DS3SL1 runu se ještě potrápíme, ale těch emberů je fakt potřeba hodně... jdu zjistit jak je nejefektivněji nafarmit .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak pokrok SL1 v DS3 :)

jak vite, jdu to s Kofilou. Pravidlo jedine, zadna duse nesmi do levelu. A samozrejme se jde s Deprived postavou :)

no, zazivame tam docela zajimave situace. Klasicky narazime na mimika a Kofila rika, hele, musime v klidu. Odpovidam mu, jasny, tak jdem na nej. Jebneme mileho mimika parkrat po palici. On se zvedne, udela jeho oblibene naprahnuti obema rukama a a a sezral mi Kofilu. Jdeme podruhe a ejhle, Kofila sezran podruhe :))) Na potreti jsme ho umlatili :) uf

A pak jsou sranda boje proti NPC. Narazili jsme na King Slayer. Ma greatsword, kterej nevim jak se ted jmenuje. No, s tim kdyz me jebnul do stitu, tak mi sebral pulku zdravi, rozhodil mi vsechnu staminu a pak mi nasadil backstep. Whoops. Takze uhybani jeho meci pouze kotouly. No srandy kopec. A kdybyste videli tu paniku, kdyz me zabili a Kofila pred nim utikal k bonfire, kde jsem mezitim polozil znacku. Ten strach a jak do sluchatka zni, uz uz uz tam budu, je to dobry nejde za mnou, aaaaaaaa, kurva, je tu, je u me. Aaaaa, uhnul jsem, ted uz ne..... Ja z nej byl na mrtvici :))))) jako prdel no :-D

akorat nam zacinaji dochazet embry :) jsme ted pred bossem v Katakombach :) zkusili jsme ho asi kazdej 3x a pokazdy jsme chcipli. No, tak priste no.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja si ty odpovedi googluju.. ale nectu nic :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: já taky do tý doby, než jsem na konci dialogu něco odsouhlasil a nevěděl co (většinou to je teda vstup do nějakýho covenantu), ale odteď všechno poctivě čtu, aby se neřeklo, že dneska ty mladý už nic nečtou ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: to je celkem skoda, ma to slusny animacky
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GURBON: ja vzdycky vsechno mluveni preskakal a intra skipoval.. :D nikdy jsem v zadnym DS nevidel ani intro :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Cestina celkem jde nebejt preklepu jako Kost k domuvu apod. Skoda, ze pri instalaci nejde zvolit, co vsechno se ma prekladat, mne osobne by stacily cesky asi jen popisy itemu, i kdyz tam se toho clovek kolikrat taky moc nedozvi a nazvy lokaci, itemu a stats bych nechal v anglictine... ve dvojce me nejvic pobavil preklad Myslivcuv haj (Huntman's Copse)
    JOPS
    JOPS --- ---
    cestina je v pohode, ale ty preklady zbrani mi prijdou strasny no :)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    GURBON: mě přijde ta čeština u obou her ok
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ona uz existuje nejaka snesitelna cestina na DS1,2? Ja to kdysi zkousel a bylo to jak z google translatoru tak sem se radsi rychle vratil k anglictine.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam