• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Neni daleko doba kdy tyhle bosse budeš z prdele farmit,takhle začínal úplně každej.Na parry se vykašli,na první dvě rundy jsem to nepoužíval vůbec,ten šašek s rotačákem dost často sám spadne když jdeš do něj,jsme na věži že ano :)
    U Amelie je základ Numbing Mist.Opruz je Frenzy ale na to si počkáš a slušnej hardcore jsou Old Hunters,hlavně začátek a tam zásadně nedoporučuju lízt hned jak to jde.Co se lore/kam jít atd. týká prokecni úplně každýho,několikrát a přemejšlej nad každym slovem,pak to začne dávat smysl,v nejhoršim je tady YT.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: To teda doufám že sem henrietu nerozbil když sem si ji povolal aby mi pomohla nafafmit blood echoes na schodech, kde se mi valelo navíc 10k z předešlý smrti
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak třetí 4h session vedla k úspěšnému zabití Amelie, kterou jsem teda prořval na celej byt, pět insightů v háji a pomohl az ohen na saw cleaveru a grindeni dusi na nakup molotovu.
    prvni vetsi tilty a triggered stavy, kdy si du vyzvednout naky duse od dvou tlustochu s halapartno-sekackem pred amygdala chramem nebo tak neco, proste napravo od grancathedral za dvema hunterama, a necham se suverenne zabit od prvnich dvou hulkoobříků se zvončekem na prvních schodech. uf uf.

kdyz jsem pak sel jen zkusit bloodstarved beasta tak jsem byl prekvapenej jak byl easy a na prvni sel dolu.
    tam me zmatlo ze tam uz neslo vyvolat alfreda, ktereho jsem omylem jednou vyvolal pri prvnim pruchodu lokaci. zatimco henrietta byla k dispozici porad a nikdy bych bez ni amelii nedal.
    jsem smutnej ze se mi neobjevila Eileen pred ktedralou, prestoze mam vsechny brany otevreny a Paarla jsem jeste nevidel.

nedavam zatim toho rytire u rotacaku na vezi. proste parry zoufale neumim. coz cely souvisi jeste trochu i s jinou veci, a to sice ze je to prvni hra co ever hraju na gamepadu a proste to boli. uz se to zlepsuje, ale fakt smutne casto si propalim nakej predmet omylným zmacknutim ctverecku. vubec koordinace levyho palce a aim-locku a uskoku.. breceli byste.
    coz vede k tomu, smichu se nebrante, ze uz jsem cca lvl 40. protoze proste musim uhravat situace na STR a VIT, nebot to nedokazu delat jak se ma, tj uskoky, dobre mirenymi udery atd.

chtel bych podekovat id Lion_Don, ze snasi moje QQ a neustale dotazy proc neco co jak kudy nebo zda vubec, ale je to uzasny. vcera jsem si teda rozsvitil Hemwick a Forbidden woods, snad ziskam vic twin shardu na upgrade zbrane..

jo a nejvetsi zahada teda pro me zatim, proc byl cestou k zadani passwordu tam stal Alfred (po zabiti Amelie) a proc je zjevne mrtvej Henryk (kdo to je?) kdyz si muzu koupit jeho brneni ve fontance za insighty..

no ale je to uzasny, tesi me prznit obycenjny miniony, jako satisfakci za prudu a zoufalost z toho jak me obcas prznej ti vetsi. nedelam si iluze, ze to pujde lip, naopak cekam mnohem hersi zaseky na bossech a monhem vic frustrace, ale holt asi jinak se to parry a techniku nenaucim. ale i tak jsem cekal ze to bude brutalne horsi s tim, ze proste po tricitce gamepad tenkrat poprve
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Užívej,já to právě doklep potřetí a už se těšim na invaze,to PS Plus přišlo v pravej čas jako vítaný oživení :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: chce to občas prostřídat něčim jinym... já si mezi DS1 a DS2 střihnul Dishonored a Bioshock Infitinite, mezi DS2 a DS3 Deux Ex: Human Revolution a Alien: Isolation... jet všechny díly v kuse může být místy poněkud monotónní (já se zas musel donutit dohrát DS2 ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Já teda poslušně hlásím, že jsem se k sérii připojil kolem vánoc a zatímco jsem v lednu urval platinu v BB (AWESOME!) a DS2 (dobrý) tak jsem se skrze celej únor musel strašně nutit do hrání DS3 a dohrál jsem to vlastně jen aby se neřeklo :( Nevím proč, možná jsem se toho "přežral" ale kromě bossů, mě DS3 vůbec nebavilo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE: per to do nás, proto ten klub tady je... není pro nás většího dojetí než když přijde nováček povídat o svých prvních smrtích... a užívej, už je to mainstream ale stále kurevsky na úrovni!
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: :) je lapen :) klidně piš svoje zaseknuti, kde sis vylámal zuby, nebo když nebudeš vědět kam jít. Já si vždycky rád přečtu o cizím neštěstí, ale i o vítězství nad pavoukem atd :) a až to dojedeš, tak mazej pro Dark souls III :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    poslušně hlásím, včera jsem navždy propadl, po první hodině marné snahy se to nějak rozjelo a Bloodborne mě navždy pohltil. nechal jsem si na dálku trochu radit zkušeným raiderem, ale i tak.
    takže se ofiko připisuji na listinu noobu a budu vás informovat o svém pruchodu tenkrat poprve. aspon se posmejete.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hlavně, že jsem volal manželku, ať se jde podívat na můj heroickej výkon... a udělal jsem si akorát tak z ostudy kabát ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: huh :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ty myslíš toho, jak mu musíš skočit na hlavu z hradeb v Archdragon Peak.. tak na toho jsem skočil a netrefil se, epic fail jak hovado.. nakonec se mi nechtělo prosekávat celou cestu znova, tak jsem ho potupně uhnípal lukem ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: asi mluvíme o jiném drakovi :) je to takovej bossfight nebossfight :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: měl... zkoušel jsem ho párkrát sám, párkát v partě a nakonec jsme ho sundali ve dvou a i tak to bylo asi na 12 minut... ona indície je už to, že když ho shodíš z mostu, tak nedostaneš žádný souly (takže tam někde prostě musí bejt ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mel jsi bosse toho obrovskeho draka ? to je lokace, kterou spousta lidi mine :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Tak jsem dojel trojku i s DLC... proběh zpětně vybraný lokace, abych zjistil, že už nemám asi co objevit.. a cítím se teď nějaký.. prázdný..... :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jsem úplně zapomněl vyzkoušet LotF na nový kartě, asi to o víkendu na 10 minut zapnu ;) btw: já vyhodil podobnou částku za Dragon´s Dogma a mam strach to pustit, už takhle je toho času nějak málo :O
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jo, prvni boss dobry, to hezky navnadilo, pak to jeste chvili v tom hradu taky slo, ale pak me to nejak strasne zacalo srat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ale za toho prvniho bosse to stalo ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: malá nápověda měla být i v tom, že LotF není uveden v názvu tohoto klubiki přeci .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: my jsme ti to říkali... ale ty ne, ne a musím si utratit stodvacetikorunu... tak tady to máš .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak zatim nevim.. prvni dojmy z lords of the fallen.. Prvni boss super.. to me bavilo.. ovladani je uplne debilni. uplne obracene nez v DS takze porad piju leceni misto rolovani. Grafika desne kycovita a tim padem zmatena ( nevim jestli to je "design" a nebo neco interaktivniho ).. nektery mobove jsou temer nehratelny ( treba pavouk ) s kazdym utokem odhodi postavu a ta nez se vzpamatuje tak uz kouse znova a neda se to prerusit moc .. a pak ta debilni rukavice ( magie wtf ?) chci jenom mec a stit.. nevim.. asi jsem vyhodil 120 korun :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam