• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hehe..ale je to legrace

O nejakejch 110 hodin dřív mě třikrát zandal vlkodlak u iosefky, protože sem nevěděl že ho nemusím mlátit pěstma...To byla fakt krizicka
    Nebo když sem přišel o nejakejch deset tisíc echoes, což v tu chvíli byly asi 6 levelu...od ty doby sem byl opatrnější
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak jo. Dohráno do platiny..dobrý to je..

Největší peklo nakonec nebyla amygdala, ale ta headless bloodletting beast před Queen of yarnham (ta byla easy mode)

No nic..lákaj mě dark souls, ale nevim jak mi bude sedět min agresivní styl
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A to mě stály zvonecky na ni asi 50 insightu :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No..pěkně hnusnej fight to je...pomohlo až nebrat si s sebou nikoho, protože pak je aspoň trošku predvidatelna..svine
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HAVANA: konečně! tady bych si dovolil poznamenat že BB začíná .) přeji pěkné hraní .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Aha..defiled chalice AmYgdala je jako do hajzlu co?

Trefit se to nedá, furt musí člověk uskakovat a nakonec ho stejně instakillne
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Pak už nepomůže nic,máš life čáru dlouhou jak tejden bum a máš tak půl centáku,zase přiskočíš a je po tobě.
    Zkoušel jsem všechno,anti magic hadry,Tonitrus +10 a nic,ani s partákem to nebyla úplně breeze :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Já ho nakonec taky umlatil...člověk musí bejt úplně u něj aby nemoh dělat to aoe a vyhejbat se chapadlum...ale fajt to je otravnej
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA: Micolash na NG+4 už je FAKT oser a vůbec je to jeden z nejnepříjemnějších bossů,musel sem zvonit páč byl výběr tohle nebo zase expit,poslední fáze pokaždý vyrobil nákou strašnou magic která byla IK.V otravnosti se mu rovná IMHO snad jen Rom
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ale ty poison fields tam fakt hnus.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak už jsem dal Amygdalu. Napoprvé. To jsem nepochopil. Asi už jsem over lvl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: na farmu dobry ale zabava to moc neni to souhlas
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to asi nebaví ty chalice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: nechces dat nekdy chalice?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Haha..Ta hra to tady čte :)) po mým machrovani mě micolaus vrátil hezky na zem a na začátku druhý fáze mě asi desetkrát oneshotnul tím aoe..no nic, du prpgressit dál
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Počkej tak na třetí čtvrtou rundu a stabilně to drž na 99 procentech Insight,bossové který jsi dával s prstem jsou najednou mocně tužší a třeba mobové už někdy před Amelií opruzujou s Frenzy atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: upgdnul jsem ludka na +10 a pada to na prvni dobrou i v ng+
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Resp. ene maj vic hp ale clovek uz tolik nechcipe protoze umi. Rozhodne mi ale ani zakladni potvory nepadaj na onehit, kolikatej ses lvl ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: je to rozhodne tezsi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Je ale fakt že sem ještě pořádně nevlez do hunters dream (ve hře sem v mergos nightmare)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam