• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    _KOFILA_: Ty barvy dost vyblejva ten způsob záznamu...

Navíc teda, třeba bloodborne je dva roky starej a barvy sou v něm jenom tři...šedá, víc šedá a červená krev :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    vaati poprvé: https://www.youtube.com/watch?v=4_aTqCCZgBw
    kdo nebude klikat tak v jedné větě: "jsem konsternován jak je ten remaster hnustej a barevně vyblitej, snad je to ještě apríl"
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: ok zkusim uvidim.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    CHEWBACCA: Jel sem ludwiga, pak moonblade a na deset sem upgradul i rakuyo (chyba) a simons bow blade (to už je lepší když sem vytunil bloodtinge)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: ja ted po dovoleny planuju whirligig saw. Kdyz mas tu platinu tak budes vedet. Je to opravdu tak op weapon nebo si jel neco jinyho?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Čeká mě teď další boss v Yarghul
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já si o víkendu taky zahrál celkem. Amygdala šla fakt jednoduše. Rom jsem dal na druhý pokus
    V prvním jsem furt zabíjel ty spidery a pak jsem to zkusil je ignorovat. A šel dolů fakt na pár charged ran s Ludwikem (2h)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hehe..ale je to legrace

O nejakejch 110 hodin dřív mě třikrát zandal vlkodlak u iosefky, protože sem nevěděl že ho nemusím mlátit pěstma...To byla fakt krizicka
    Nebo když sem přišel o nejakejch deset tisíc echoes, což v tu chvíli byly asi 6 levelu...od ty doby sem byl opatrnější
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak jo. Dohráno do platiny..dobrý to je..

Největší peklo nakonec nebyla amygdala, ale ta headless bloodletting beast před Queen of yarnham (ta byla easy mode)

No nic..lákaj mě dark souls, ale nevim jak mi bude sedět min agresivní styl
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A to mě stály zvonecky na ni asi 50 insightu :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No..pěkně hnusnej fight to je...pomohlo až nebrat si s sebou nikoho, protože pak je aspoň trošku predvidatelna..svine
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HAVANA: konečně! tady bych si dovolil poznamenat že BB začíná .) přeji pěkné hraní .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Aha..defiled chalice AmYgdala je jako do hajzlu co?

Trefit se to nedá, furt musí člověk uskakovat a nakonec ho stejně instakillne
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Pak už nepomůže nic,máš life čáru dlouhou jak tejden bum a máš tak půl centáku,zase přiskočíš a je po tobě.
    Zkoušel jsem všechno,anti magic hadry,Tonitrus +10 a nic,ani s partákem to nebyla úplně breeze :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Já ho nakonec taky umlatil...člověk musí bejt úplně u něj aby nemoh dělat to aoe a vyhejbat se chapadlum...ale fajt to je otravnej
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA: Micolash na NG+4 už je FAKT oser a vůbec je to jeden z nejnepříjemnějších bossů,musel sem zvonit páč byl výběr tohle nebo zase expit,poslední fáze pokaždý vyrobil nákou strašnou magic která byla IK.V otravnosti se mu rovná IMHO snad jen Rom
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ale ty poison fields tam fakt hnus.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak už jsem dal Amygdalu. Napoprvé. To jsem nepochopil. Asi už jsem over lvl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: na farmu dobry ale zabava to moc neni to souhlas
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to asi nebaví ty chalice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: nechces dat nekdy chalice?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam