• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Hmm, jsi mi připomněl mýho prvního Gwyna. Chcípal jsem. Dost.
    Nasral jsem se - full Havel's a Dragon Tooth a prostě jsem mu breakl poise :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ono u tehle serie a tim myslim vsechno od Demons Souls po vsechny dily Dark Souls az po Bloodborne. Kdyz te ta hra zacne fakt srat, tak idealni je to fakt vypnout. Jit si neco koupit na sebe, objednat si novy pocitac se slovy, a mrdam na PS5 :)

o dvacet minut pozdeji...
    Kua, to by bylo abych to nedal a poustim to znova :)

mam neco nahrano, ale treba finalni boss mi taky trval dva dny. Proste jsem v predchozich hrach k nemu dosel jako obrnenej pancir a vytrel s nim podlahu s malikem v nose. Ted to bylo takove o dost dramatictejsi a musel jsem si trochu zvednout silu, abych unesl lepsi stit a kdyz me trefil, tak mi to sebralo asi 0,05mm z HP. A pak uz sel na prvni dobrou.

Fakt si dej pauzu, uvidis, prospeje ti to. Pujdes lesem a budes premyslet, co delas blbe, ze te porad zabiji, klasicky myslenky hrace BB :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Hele Zuuluu, dej s tím BB pokoj! Ještě to nemám koupený a je tolik her, co chci dojet dřív! :D ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak do lesa, kde nejsou lidi :) rady neposlouchej, hraj si to po svym a uvidíš, kam až se dostaneš :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: někdy pomáhá hru na chvíli odložit a jít se projít třeba do lesa :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Kouzlo Save and load v Dark Souls :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: presne tak. full auto kuse a je na regalu v prvni mistnosti. prave jsem tam zkousel tocit schodistem, abych tam stihnul preskocit, ale po 10 pokusu jsem se podival na youtube. Staci otocit schody a odlogujes se na nich na miste, kde te to automaticky hodi do patra, ze kteryho potom na ten regal skocis, ale to taky vyslo tak na 15 pokus, protoze te to haze na ruzny patra.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Avelyn je kuse? Tam se dostavalo pres tocici schody, otocil jsi schody a musel spravne vyskocit. Ale uz si moc nepamatuju, kde to tam bylo. To lezelo na knihovne ne? Ci tam nekde podobne ne? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Tak ji mám, ale musel jsem se podívat na YouTube, jak se k ni přes odlogovani dostat.V tom patře jsem snad dřív nikdy nebyl a vlastně mě nenapadá, jak se tam dostat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Jasan můžeme. Zatím ještě nemám panenku pro Painted World a nemám otevřenej les, ale to se sfoukne třeba zítra. Pavoucice a spol. dneska zní gut.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: aha, tak to jsem netusil :) ve dvojce tohle asi bylo u toho rytire s tim zrcadlem vid:) Ale podle me to v tom bossfightu nebylo PVP
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Jo pomáhat jo, já to nechtěl úplně propálit aby někdo nepřišel o překvápko protože sám sem to netušil
    ale je to už starší hra, pravda.
    U Old Monka při položení summon signu z tebe hra udělá bosse pro jinýho hráče, genialní. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem v NG+ v DaS1 a zabehl jsem si k k pavouci kralovne.

polozim znacku, zda nekdo nebude chtit pomoct. Kuk na strejdu, behem chvilky si me nekdo zavolal, tak jsme ji vymlatili behem par vterin a dostal jsem cca 30k dusi. Rikam si ok, typek asi jde uz NG++ (podle mnozstvi dusi co jsem ziskal)

Polozim summon podruhe, pobiham si po blightownu a dalsi typek si me zavola na pomoc. Behem par vterin hotovo a dostal jsem 10k dusi. Si rikam, ty vole, ja jsem skoro level 100 a tohle vypada na porad na prvni pruchod. Ty voe, nechtel bych levelovat do cca 80-90 lvl tady v tech mapach, kdy ti enemak v lepsim pripade da maximalne par stovek dusi :))

NAGASAWA: dame dneska? Kolem 19? Udelame takovy speedrun po bossech, ty se uz muzes teleportovat. Ja jeste nemam udelaneho zadneho bosse, krome toho prvniho. Takze prolitnem Pavoucici, gargoyely, muzem si v lese dat Motyla, vymlatit vlka, zabit tauruse (na hradbach), pak mi jeste chybi Sens Fortress, pak se naseru v Anor Londo na me oblibene rimse :) Si myslim, ze tohle by melo jit docela rychle.

Jsem pripraven pred pavouci zenou, tam co ma znacku Missandra, snad to jmeno pisu dobre :) tam bychom se mohli sejit
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: tak pomahat muzes i v DS1 :)
    ZUULUU: nesouhlasim, radsi dam bosse na dva udery, nez od nej dva dostat :)
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: cpi to do vitality - víc HP, víc šancí dostat ránu. na začátek, na učení ideál
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ZUULUU: Žádný přelevelování neexistuje....vypůjčím si hlášku z 8 Hrozných jako můj přístup ke hrám od From Soft

" I joined the war to kill white Southern crackers. And that means killing 'em in any way I can! Shoot 'em, stab 'em, drown 'em, burn 'em, throw a big 'ol rock on their heads! Whatever it took to keep white Southern crackers in the ground, that's what I joined the war to do and that's what I did!"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nj, každej to máme jinak. Za mě DeS je prequel/nástin pure Souls (Dark Souls 1, 3 atd.) :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pro me demons souls nejlepsi stale… svetlo, lore, i to ze nemas zakys ale prozkoumavas vic svetu najednou… nejlepsi hra! stale! bez debat!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dnes jsem poprvé hrál Old Monk bosse v Demon's Souls, a to tím způsobem že sem si po Maneaterech nahodil soul form a šel pomáhat jinejm. Byl jsem hodně překvapenej. Vím že podobná mechanika byla i v DS2 a 3 ale tohle bylo spešl! Hraju to reálně naslepo, bez wiki, bez jakéhokoli lore infa. Chvilku se přemýšlel jak moc sem se zabugoval. Hodlám si tam zejtra stoupnout na celej večer :D Mrzelo mě že mě ta hra na PS3 minula a to sem ani netušil o co sem přicházel ale ten remake vážně stojí za to a pomalu ale jistě Demon's Souls šplhá po žebříčku nejoblíbenějších Fromsoft her. Naprostá paráda. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: až v týdnu nárazově
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Stream? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam