• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOZLIKK: tam jsem byl po 10 hodinách teleportovaný a chtěl jsem hrozně pryč;-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: kolik to dalo hodin? ja mam ted asi 50h a teprve jsem zacal behat nekde, kde neroste jenom zelena trava. :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    koukam, ze jsem v mensine, ale ja si to ost naopak uzivam, hlavne ty minimalisticke ambientni podkresy v jednotlivych prostredich.

podle me je strasne tezky udelat subtilni track do hry, kde clovek beha hodiny a hodiny ve stejnem prostredi. tady se to povedlo na vybornou, variace to vyuziva skvele, nerusi to, dela to tizivou atmosferu, ticho je nuda!

ale ja si klidne pustim dark/drone/classical/ambient treba i u vareni vecere. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já jsem teda s vizuální kvalitou fakt spokojenej... (kdo nechce vidět minibosse, ať nekliká :)
    [PHOW_SAATCH @ GameShots :: screenshoty z her]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem po 10 hodinach zacal od zacatku, protoze prvni postava mela faith s tim, ze jsem pocital, ze se budu mirne dohealovavat behem hry. Healy moc pouzit na bossfightech nejdou a navic se mana utraci za summony. Caster build hrat nechci.

Taky jsem si poridil Banished Knights Halberd +8 a trosku se mi lepe dycha, jenom nevim, jestli to neni na lvl 20 moc silna zbran, ze si ted neuziju to opichavani nepratel long swordem..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SNOO: na tvou otazku asi nejlepe odpovi DF, ja bych si koupil PS5. .) uz kvuli Bloodborne a Demon Souls Remake.

Elden Ring: PS5 vs Xbox Series X/S Tech Review - The Best Ways to Play on Next-Gen Consoles
    https://youtu.be/uVcfiBnX1c0
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve Thajsko :))
    ELDEN RING - การกลับมาของ ‘ผู้มัวหมอง’, Return of the Tarnished (EN Subs)
    https://www.youtube.com/watch?v=Dnaii1piTrM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Bradavice! měl jsem úplně stejnou asociaci :) zrovna tam teď stojim před Deacons of the Deep II.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Liar ahead -> Hidden path ahead!
    Jsou tam jsou a neni jich málo ale potkávat sem je začal až severněji kolem Bradavic
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jsem myslel, že ty vzkazy ze začátku hry jsou trollong.

Liar ahead!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: paranoia intesifie!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: některý jdou poznat vizuálně (odlišujou se od podobnejch okolních asssetů), některý ne, pro jistotu mlátim do všeho, co mi přijde podezřele nenápadný :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Merde! Takže jsou iluzorní stěny? Jsou poznat?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: attack
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele iluzorni stenou proste projdu nebo ji musit rozbit, proskocit nebo jak?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: třeba do těch dungeonů a krypt by se hodilo něco jako v Diablo 2 OST, je to teď takový trochu mrtvý... škoda, že to nedostal do ruky Matt Uelmen :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si tu muziku dal na 10% - nešlo to už vydržet..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: jdu se podivat, jestli existuje styl dark fantasy jazz
    TAP
    TAP --- ---
    co se hudebního doprovudu týče, já už tam regulérně jedu spotify, to se nedá

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam