_KOFILA_: Games.cz nectu, psal jsem ze to na me vyskocilo. Kdyz clovek odebira nekolik skupin o hrach tak mu to sponzorovany posty nabizi. Minusek jsem ti dal proto ze tady brecis o tom jak jdou souls hry do prdele od DS2. Uz je to trochu ohrana pisnicka, stareho muze ktery krici na mraky, ze driv - kdyz byl on mladej, bylo lip. Ja osobne jsem rad ze novy souls hry vychazi a ze se ( i prez nejakou pocatecni nechut ) dokazu pro neco nadchnout. Jasne ze ta hra je nedokonala. Kun je neobratnej. Graficky to mozna neno uplnej vrchol a je tam moc bonfiru a ma to zkopirovany assety ze vsech fs her. Ale porad je to dobra zabava, i kdyz treba jen na 30-40 hodin ( to porad vychazi kolem 45,- na hodinu, obsahu kterej pro tebe nekdo pripravil a to je porad dost dobrej a to je imho dobrej deal.) prijde mi lepsi se s tim produktem pobavit, vzit si z toho co me bavi a pak jit dal.. nez nadavat na to ze od dob DS pro ps3, jde vsechno do prdele. Coz ani neni pravda ( napriklad cely menu system, rolly jen do 4 smeru atp. ). A myslim ze urovni stylizace je taky vic, nez jen temnej depresivni svet npc kde jsou vsichni zlomeny a vsechno je sedivy. Jasne je to super a hezky, tajemny ale neni to jedina vec na svete. Ehm