• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    FRIZER: Yessss
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Těch možností mrtě...90 hodin jedu s jedním mečem a hůlkou...těším se na další buildy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si pro srandu králíkům projel Tree Sentinela na YT, když všichni brečej, jak je to obtížný, a fakt se tu musim smát pod fousy, protože většina (i veteránů) vůbec nepochopila, kolik možností eliminace nepřátel Elden Ring umožňuje a jedou to furt postaru. Třeba archer si stoupne na obvodovou zeď a úplně v klidu ho vycheesuje (protože zničitelný jsou jen některý zdi!), pak se nějakej borec připlíží za něj a vypouští mu za prdelí jedovou mlhu, sentinel se ani neotočí, protože stealth, a zhebne na otravu apod. tahle hra prostě podporuje spoustu kreativních přístupů a i já si musim trochu obrátit myšlení, pořád je to ale o znalosti prostředí a schopnosti ho naplno využít...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: a je to tady! zacina prepocitavani kolik te stoji jedna hodina hrani… a cim min, tim vic se ti to vyplati… neplet si pojmy, toto neni plac stareho muze, toto je povzdech nad tim, jak spolecnost co excelovala leveldesignem ztratila prim a podridila se trendum… samozrejme jsem na to byl zvedavy, hraju to a uzivam si to, ale je to utrpeni kdyz dokazes videt s jakou elegantni zkratkou, fistronem a gracii to slo na zacatku a jake letiste pro dobrodruhy to je ted…
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BIMBAS: jj, přesně tak.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BEREGOND: pockat pockat, jako ze fake wall na zemi ?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hnaty sou spis nohy ne?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Caria Manor je dobra prasarna s tema hnatama!
    EZEE
    EZEE --- ---
    NAGASAWA: Ja mu poslu 5 Glinstone Pebblu a ani neprdne :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak mně chvili trvalo, nez mi doslo, ze muzu lock prepinat mezi jezdcem a konem a jakmile vyradim prvne kone, tak je to potom o dost zabavnejsi i kdyz jdu do souboje po vlastnich. Specialne u tech slabsich varangianu to je uplne jako z Berserka.

EZEE
    EZEE --- ---
    VITEKK: ted to zkousim, aha ono totiz utocis na obe strany na koni
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    souboj na koni ok, ale ja mam v levy ruce hul a v pravy mec, abych mohl delat L2 takovej ten special utok mecem, L1 normalne castim. Ale kdyz sednu na kone tak mam aktivovanej jenom mec, takze predtim musim vzit hul do obou rukou, ale to pak znamena ze na koni necastim L1 ale R1.. je to docela schyza. Nebo nevi nekdo jak udelat abych mel na L2 specialni utok mecem kterej mam v levy ruce?
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: Bozi
    EZEE
    EZEE --- ---
    RIVEEK: Za me boj na konich uplne pohoda, pro me nejlepsi konackej boj ever, bezi to krasne hladce, kun reaguje hned a rany se daji naucit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ja si ted vzpomnel, ze FS vynikali s DS taky hlavne jak umeli s malem udelat hodne. tj. mapa a jednotlivy propojeny lokace.
    tohle znate?
    Dark Souls Map - Download Free 3D model by 9S (@NlNES) [b75a883] - Sketchfab
    https://sketchfab.com/3d-models/dark-souls-map-b75a883eb9c94104beb170c98dc5216c
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: Games.cz nectu, psal jsem ze to na me vyskocilo. Kdyz clovek odebira nekolik skupin o hrach tak mu to sponzorovany posty nabizi. Minusek jsem ti dal proto ze tady brecis o tom jak jdou souls hry do prdele od DS2. Uz je to trochu ohrana pisnicka, stareho muze ktery krici na mraky, ze driv - kdyz byl on mladej, bylo lip. Ja osobne jsem rad ze novy souls hry vychazi a ze se ( i prez nejakou pocatecni nechut ) dokazu pro neco nadchnout. Jasne ze ta hra je nedokonala. Kun je neobratnej. Graficky to mozna neno uplnej vrchol a je tam moc bonfiru a ma to zkopirovany assety ze vsech fs her. Ale porad je to dobra zabava, i kdyz treba jen na 30-40 hodin ( to porad vychazi kolem 45,- na hodinu, obsahu kterej pro tebe nekdo pripravil a to je porad dost dobrej a to je imho dobrej deal.) prijde mi lepsi se s tim produktem pobavit, vzit si z toho co me bavi a pak jit dal.. nez nadavat na to ze od dob DS pro ps3, jde vsechno do prdele. Coz ani neni pravda ( napriklad cely menu system, rolly jen do 4 smeru atp. ). A myslim ze urovni stylizace je taky vic, nez jen temnej depresivni svet npc kde jsou vsichni zlomeny a vsechno je sedivy. Jasne je to super a hezky, tajemny ale neni to jedina vec na svete. Ehm
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: ale to ja se snazim na tom koni, ale neni to nic pro me. Ja tak stat zady ke zdi a rubat vsechno pred sebou... Jsem holt takovy prosty rubac z vesnice...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: mimochodem souboje na koních jsou za mě jedna z nejlepších věcí, co tam jsou... jestli chápu správně, tak bojuješ s koněm ze země - ano, to je ta horší varianta
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Dostaneš to za každej summon, do rare to ma daleko. Ale existenci té mechaniky taky moc nechápu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: si dělej značky do mapy
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja mam konecne aktivovanej tu godriku grejtrunu a tywe ono se to aktivuje nejaku super rare konzumabilitou, to sem cekal vetsi hitparadu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam