• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: jakej mecik?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: hele, docela dobrý jsou prej Demon's Souls, kdybys náhodou nevěděl, do čeho píchnout
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: ropáci! Pěkně! Já jim říkal "mloci," připomínali mi ztvárnění mloků v CZ komiksu Válka s mloky adaptovaném volně podle Čapka
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    A za me dva nejvetsi bizáry:
    Ringed Finger - ...
    Ghiza´s Wheel - Hellriser by mel radost

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dva mece co se mi asi nejvic libi
    Golden Epitaph - protoze vypada jak z W40K
    Sword of Night and Flame - kvuli napadu a proste jak vypada

FIONOR
    FIONOR --- ---
    FIONOR: jsem idiot... Moonveill mám +4, Uchigatanu mám +9
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Je ok, ale stejně jsem radši používal svůj +25 mečík s Frostem...mám ho u kouzelníka....ale teď jedu katany na dex buildu...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: na severovýchod od Raya Lucarnia Academy je důl, kde z bosse padne item pro obchodníka, který dobvoluje nakupovat Smithing Stone 1 a 2 (a obr Iji před Caria Manor má ty speciálná kameny až do 4).

Jen do toho dolu hodně doporučuji tupou zbraň. S +9 Moonveil katanou jsem si skoro neškrtnul a s +3 Morningstar jsem byl nezastavitelný. A ten boss není ani tak moc náročný.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: v podzemi jsi byl? Ja nekde objevil kameny(asi rotten lake), takze uz nekde kolem lvl 80 jsem mel +8 zbran (z max +10).. A taky jsem sel vylepsit mimica z 0 na +10 a najednou se z nej stalo regulerni spolubojovnik..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: hrad jsem proletel, ten uz mam za sebou, tak koukam na videa, jak vylepsit kouzelnika a asi pujdu trochu na sever :) pro mec.

Ale tech sutru mam strasne malo.
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH: http://ushui.wz.cz/20220328231501_1.jpg ..a fotky z vyletu mas uz taky?))
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: bez do hradu, tam je sranda... Pak te cekaji jezera, kde poprvy v zivote potkas zivy ropaky (nevim jak ty rybi hlavy jinak pojmenovat)..
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: koupis? hmm, asi jsem malo daleko...

ja porad smrdlam kolem levelu 40 a nevim nejak, kam jako mam jit...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: íncanation je zarikadlo, to asi zadnou terminologii nevyzaduje. .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: inkarnace a popel? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    btw je uz ustanovena naka terminologie v cestine na incantations, ashes, atd? at se nemotame kdyz nekdo rekne zaklinadlo, treba?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vládne tu někdo DarkMoon Greatswordem ? Zajímá mnejak se s nim hraje
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BIMBAS: jediny sutry na kterejch zalezi jsou ty finalni, to plati i pro summony. vsechny ostatni si koupis.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: já když vidim zpětně ty zaklínadla a koulza, tak jsem si mel vybrat spis ty zaklinadla a udelat radnyho válečnýho kněze nebo paladina. Čaroděj je takovy plochý mi přijde. Spellsword lepší, proto ho jedu. Komplet překopávat to nechci, protože nemam dost šutrů do zbraně
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: yes, taky už ho mam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam