• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "já myslím, že Kofila se maličko ukvapil ve svém soudu na tu hru, já sám za sebe si rozhodně nemyslím, že ta hra je špatná, to ne, maximálně snad vyšla v nešťastnou dobu, to je všechno"

Divadlo Sklep - Katovna - Bible
    https://www.youtube.com/watch?v=KZ7KubM-R4E&t=552s
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE: jako hra samotna…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Klasickej hospodskej teleport :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja jsem nepochopil, jak se z 4 belfries teleportem dostal do crumbling azula...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: tenhle speedrun mi trochu připomíná moje cesty z hospody někdy před dvaceti lety... tenkrát jsem taky kolikrát netušil, jak jsem se vlastně dostal domu, hlavní bylo, abych se tam dostal co nejcyhlejc.. a hlava z toho třeštila podobně :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    boze to je sracka. Nechapu ze tim lidi travi cas.

A komu tím prospejete?
    https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to jsou ty openworld hry no, postupne to cimdal rychlejc glitchnou na naprostej nesmysl
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    distorsion, toho mám ze všech souls speedrunerů nejradši .)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo to bude ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: to je tohle?
    Elden Ring Any% Speedrun in 8:56 (WORLDS FIRST SUB 9 MINUTES)
    https://www.youtube.com/watch?v=NTc469QNrBM
    TERZ
    TERZ --- ---
    Lol mi na youtube vyskocil nejakej sub 9min any% run tak sem to zkusil. Celou dobu dělá ten prapodivnej teleport nebo se ho snaží udelat, pada z areny do areny a pak ho to pri jednom teleportu hodí do start journey 2. Dafuq? :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FB -> FP
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    netušíte zda Winged sword insignia nebo jeji lepsi verze Rotten winged sword insignia aktivuje ten boost i u spellů ? Nikdo to neni vyslovene napsano (nebo neumim cist). Prave treba Azur comet s flaskou bez konzumace FB by to mozna vyuzil.

Je teda fakt ze se taky tesim az toho ještěra píchnu a dohraju to. Ale nedokážu normálně říct, zda placku prodam nebo si jeste zablbnu s pokusy.

Měl by tu předběžně někdo zájem o Xbox placku ? Je k tomu i nejaky nevybaleny merch - samolepky, dls kod, rucnicek s potiskem :DD /tojsemnezral
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: zajímavá myšlenka, kouknu po tom. Sic si nemyslim že u bosse bossů to půjde ale uvidíme :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já už to teda taky dojíždím víc z povinnosti - někde od toho Leyndellu už je to pro mě jen utrpení - nechat se stokrát zabít u bosse, než to nějak zpatlám, pak to nějak proběhnout a znovu a znovu. Už se těším až to dohraju.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: mám stejný problém + co víc, mám i osobní problém se ztvárněním posledního bosse. Jako když to Vaati vysvětlil, tak tu podobu trochu víc beru, ale stejně mě to tak nějak uráží, že po všech těch suprovejch Manusech, Gwinech, Našandrách, Soul Cinderech, Frídách, Gaele Slaveknechtech nám Fromsoftware předhodí duhovýho plesiosaura s křídlama. Za kterým pak s melee buildem běháš jak kokot, zatímco on permanentně zdrhá a castí vybuchující vesmírný mlhoviny a ostřeluje tě z dálky. Kokotina.

A pak Melanie, pokud hraju build postavenej na štítu, proč jí proboha dali schopnost každým zásahem si doplnit zdraví, a to i když trefí jen štít a zraní mě za 0 bodů? Pochopil bych klasické sání života "zásah do živýho - bubák si doplní kus healthbaru," ale dát jí to za trefování štítu, když její údery potřebuju vykrejvat? Celkově se prostě zas na strength tank buildy vybodli, stejně jako v DS III. Ale pevně doufám, že přijde nějaký balance update.

Ale celkově za mě pořád spokojenost: 182 hodin s hlavní postavou, asi 3x20-30 hodin s vedlejšíma, když jsem zkoušel nějakou tu magii a dex buildy a teď jsem si začal novou postavu, stejnou jako ta první, protože mě prostě nejvíc baví ty začátky a většinou tak +/- první poloviny her, něž se usadí vybavení a statistiky...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Questy se občas posouvaji přes spaní na určitých Lost graces. Tak je asi dobrý preventivně si tam vždycky sednout.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: všiml jsem si ash of war magnet, tak mě napadlo, jestli to nefunguje i na bossy. V limegrade bylo pár mágu co si tě takhle přitahovali.
    SITH
    SITH --- ---
    ENDER: jj, já to odběhl až před toho magma wyrma a pak až si složil medailon. Ale nahoře je to moc vše badass, takže asi dám caelid a naberu levely. A nějaký questy, které jedu přes wiki protože ve hře nic takového jako quest book není :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam