• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: Tak se do toho vrhni, ja bych se klidne pridal...
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: proc by to kazdeho melo unudit? Ja se bavim dobre, je to na me uz trosku delsi, ale na 2. stranu nechci, aby to skoncilo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no ja myslim ze je uplne normalni ze nekdo ma radsi DS1 a nekomu vic sedne Elden Ring
    dik ER si plno lidi zahraje DS.

mi to prijde jako Smash vs Americana od Offspring haha. nebo Dookie vs American Idiot od Green Day.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: valka tu hru nezachrani… problem je v tom ze jestli na videohry zacneme nahlizet rovnici “hodne = dobre” je s nama neco spatne… elden ring je krasny priklad jak vemes vse cos mel, preskinujes, placnes do mega sveta + pridas kone a cinske housle = pruser co kazdeho unudi…

kdy zase prijdou nejaci videoherni vizionari a prenastavi standard, kdy? toto uz nedava smysl…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "já myslím, že Kofila se maličko ukvapil ve svém soudu na tu hru, já sám za sebe si rozhodně nemyslím, že ta hra je špatná, to ne, maximálně snad vyšla v nešťastnou dobu, to je všechno"

Divadlo Sklep - Katovna - Bible
    https://www.youtube.com/watch?v=KZ7KubM-R4E&t=552s
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE: jako hra samotna…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Klasickej hospodskej teleport :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja jsem nepochopil, jak se z 4 belfries teleportem dostal do crumbling azula...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: tenhle speedrun mi trochu připomíná moje cesty z hospody někdy před dvaceti lety... tenkrát jsem taky kolikrát netušil, jak jsem se vlastně dostal domu, hlavní bylo, abych se tam dostal co nejcyhlejc.. a hlava z toho třeštila podobně :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    boze to je sracka. Nechapu ze tim lidi travi cas.

A komu tím prospejete?
    https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to jsou ty openworld hry no, postupne to cimdal rychlejc glitchnou na naprostej nesmysl
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    distorsion, toho mám ze všech souls speedrunerů nejradši .)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo to bude ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: to je tohle?
    Elden Ring Any% Speedrun in 8:56 (WORLDS FIRST SUB 9 MINUTES)
    https://www.youtube.com/watch?v=NTc469QNrBM
    TERZ
    TERZ --- ---
    Lol mi na youtube vyskocil nejakej sub 9min any% run tak sem to zkusil. Celou dobu dělá ten prapodivnej teleport nebo se ho snaží udelat, pada z areny do areny a pak ho to pri jednom teleportu hodí do start journey 2. Dafuq? :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FB -> FP
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    netušíte zda Winged sword insignia nebo jeji lepsi verze Rotten winged sword insignia aktivuje ten boost i u spellů ? Nikdo to neni vyslovene napsano (nebo neumim cist). Prave treba Azur comet s flaskou bez konzumace FB by to mozna vyuzil.

Je teda fakt ze se taky tesim az toho ještěra píchnu a dohraju to. Ale nedokážu normálně říct, zda placku prodam nebo si jeste zablbnu s pokusy.

Měl by tu předběžně někdo zájem o Xbox placku ? Je k tomu i nejaky nevybaleny merch - samolepky, dls kod, rucnicek s potiskem :DD /tojsemnezral
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: zajímavá myšlenka, kouknu po tom. Sic si nemyslim že u bosse bossů to půjde ale uvidíme :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já už to teda taky dojíždím víc z povinnosti - někde od toho Leyndellu už je to pro mě jen utrpení - nechat se stokrát zabít u bosse, než to nějak zpatlám, pak to nějak proběhnout a znovu a znovu. Už se těším až to dohraju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam