• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já to hraju jako Tetris
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak se to mesto jmenuje? Jestli tam uz nekde sem, ale zatim to vsechno davam ted celkem v suchym triku.

Akorat nevim, jak mam otocit Carian Study Hall vzhuru nohama. Byl v ni ten otravnej kouzelnik... A pry se to ma otocit vzhuru nohama. Netusim jak.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja dnes dospel do faze, kdy se mi to ani dohravat nechce. Jak to dokoukavam na ytb tak si porad jen rikam "dobre delas", za tim mestem je to fakt uplne nesmyslny...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale chapu ze hra postavena na chcipani proste slunickovou atmosferu nedostane
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    za mne jsem settingu zase na nejakou dobu pln. Chtel bych videt stejnou hru v pozitivnejsim duchu. Mesta plna lidi, normalni multacek a konverzace i o necem jinem nez ze je vse v prdeli :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kupte mi dort kua, mesic vam to tu melduju (sry meldo)!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak konecne dohrano na cca 135 levelu, od toho hlavniho mesta spis teda z povinnosti. Jako fajn, ale priznam se ze bez internetu bych to nedal nahodou, nektery dulezity predmety bych vubec nenasel, o NPC nema cenu ani mluvit.. Ke konci ultra cheese vseho a stejne mi to dalo nakonec fakt zabrat. Bud na to uz nemam, nebo nevim jestli je googlovani taky soucasti hry..
    USHUI
    USHUI --- ---
    stahuju demo https://store.steampowered.com/app/1663640/The_Last_Oricru/ a fakt sem zvedavej.. zkousel tu nekdo?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mé symptie má i ten poslední. Prát se s tim prvnim vojákem hodinu chce taky slusny nervy
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Elden ring boss hunt challenge. První místo 2500$. Úkolem bylo zabít co nejvíc bossů během hodiny. (jeden z top účastníků hraje na klávesnici, čímž u mě získal značné sympatie)
    The $5,015 Elden Ring Speedrun: How Many Bosses Can You Beat in One Hour From a New Game?
    https://www.youtube.com/watch?v=yDELNvfnb1A
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zkusim. Je to des. I kdyz se ho snazim jak toy cheesovat kolem te budky tak stejne mu nesundam vic jak dve tretiny.
    Na kone zapominam furt, zvykly ze kun not available na 80% bosd fightu2
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja musel sednout na kone, bez toho se to nedalo... S tim hazecim mecem je ta rychlost dost vyhoda..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    chtel jsem jen poznamenat, ze čtvrtá iterace bell-bearing knighta co vas invaduje u isolated shack...uf uf. snad druhy den bude k tomuto fightu vice mi prati.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: tak tak :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: tam dělali hudbu Atrium Carceri, případně je k tomu DLC s muzikou od Rotting Christ, ne?
    Atrium Carceri miluju a poslouchám je i bez mortalu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ještě jsem chtěl poznamenat jednu věc, a to, že zrovna Mortal Shell je docela dobrou ukázkou toho, jak dělat soundtrack k dark fantasy hře (má ho na svědomí kdosi z CryoChamber), teď ho zrovna poslouchám při práci a ta atmosféra na mě padá, aniž bych to musel hrát, nese to nějaký emoce (stísněnost) a funguje to i samo o sobě... zatímco v ER je to jen vata, která ve mě vůbec nic nevyvolává a když si to pustim samotný bez hry, tak to je úplnej konec... obecně hudba dělá strašně moc a to i když je hra prázdnější, dokáže vytvořit pocit, díky kterýmu se člověk do tý hry rád vrací... některý hry jsem možná hrál hlavně kvůli hudbě... ale je zajímavý, že nalepit ke hře hudbu odjinud (jakože záchranná akce) mi nikdy nefunguje :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    pokud by měl někdo dojem, že se fromové nikam neposouvají, tak doporučuju novou hru od Piraní – Elex 2.
    Tam můžete opravdu vidět, co to znamená se nikam neposunout a překvapí vás, jak tam někoho upižlat je mnohem těžší než v nějakém elden ringu... a teda o dost méně zábavné.

JOPS: na gamepadu si to vyvolám kdykoliv potřebuju na xbox Y a na PSkovým trojúhelníček. Nebo si to navol v menu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ano, hned jsem hledal na zacatku, jsem z toho byl uplne na prasky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:
    ta moznost tam je? :D

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: si to vypni…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam