• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SHARNY: naprosto výstižně napsaný, podepisuju v plnym rozsahu... btw: hraju teď pro rozptýlení Devil May Cry 5, což je čistej koridor a tam mi zas chybí ta iluze velkýho světa... DS1 a DS3 byly přesně můj šálek kávy
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Upřímně jsem zvědavej, jak to budu vnímat tak měsíc po dohrání. Pocity musí dozrát :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Já musim říct, že ucelený podání DS3 je pro mě prostě lepší než open world v Elden Ringu. DS3 bylo tak akorát pro moje nutkání všechno prolézt a jít do další lokace s tim, že tuhle mám zmáklou. V Elden Ringu mám prostě neutuchající stres, že i když jsem Limgrave prolez křížem krážem, tak jsem URČITĚ něco přehlídnul. Z podobnýho důvodu už mě park nebavil Doom Eternal oproti tomu z 2016. Víc neni nutně lepší, i když v tomhle případě je to nejvkusnější "víc" co jsem kdy viděl.

Upřímně mě iluze velkýho světa baví víc než opravdu velkej svět. Kouzlo předchozích Souls her bylo, že to ve mě vyvolávalo pocit, že ty obří pláně tam za těma zdma jsou. No a teď tam jsou, ale mně tam to cestování spíš sere a skupinky náhodných 5 mobů, mě přijdou open world for the sake of open world. Crafting mi taky zatim přijde, že tam je, protože otevřený světy ho maj...

Za mě Elden Ring zatim super (Jsem v Liurnia of the Lakes). Ale vůbec bych se nezlobil, kdyby to netěžilo z Breath of The Wild a spíš to šlo cestou Dark Souls 4.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    jsem zapomněl zmínit: dohráno podruhé, tentokrát, když jsem věděl co a jak, tak jen v čase 90 hodin 45 minut s levelem 142. A už zas jedu další postavu :-/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Ono tohle je něco, co se u mě tak trochu pere. Na jednu stranu nesnáším open world, ale tohle je furt Souls :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: Ty voe, úplně omylem jsem ti na mobilu smazal zprávu...

Ale aspoň ti odpovím. Je to dark souls hra, to nejde s Ubisoftem srovnávat. Společný je open world, ale vždycky se budeš víc vztekat u tohohle :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    mozna jsem mimo, ale maj takovyhle pokusy i ubisofti nebo jakykoli jiny openworldy?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    spolukrkaci. radgon a elden beast PS5 / 4.. pomozte mi nekdo at to uzavreme :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LION_DON:

"Now you will witness true Horror....."
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: jo tahle, jasny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: lusats glintstone, ma nejvetsi sorcery scaling. ?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: "nej sorc int hulku" to je ktera?

LION_DON: oprava: lvl3-4 3x a 1-2 unl.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: jo tak tim se to vysvetluje.
    jj meteorkou jsem to rozjel a trvalo mi pulhodiny pochopit ze proc ji nemuzu upgrejdnout.
    vcera jsem si dosel k nox sisters pro tu nej sorc int hulku, ale nejak jsem zapomnel ze ma req 55 int, tak jeste bude muset pockat, haha
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    helejte nejsem blazen, ze driv Iji prodaval jen Somber SS 1-3 a ted ma v nabidce i lvl 4. ze tam driv ta ctyrka nebyla-?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Kam jsem to omg přišel.... Já u ty hry nechám víc nervů než při migraci SAPu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: jo taky jsem to hral za nahace. Rvat do inteligence a jezdit s remdihem bylo fajn :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Tak gratz. Teď bude už jenom hůř :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam