LOVE_DALI: Já musim říct, že ucelený podání DS3 je pro mě prostě lepší než open world v Elden Ringu. DS3 bylo tak akorát pro moje nutkání všechno prolézt a jít do další lokace s tim, že tuhle mám zmáklou. V Elden Ringu mám prostě neutuchající stres, že i když jsem Limgrave prolez křížem krážem, tak jsem URČITĚ něco přehlídnul. Z podobnýho důvodu už mě park nebavil Doom Eternal oproti tomu z 2016. Víc neni nutně lepší, i když v tomhle případě je to nejvkusnější "víc" co jsem kdy viděl.
Upřímně mě iluze velkýho světa baví víc než opravdu velkej svět. Kouzlo předchozích Souls her bylo, že to ve mě vyvolávalo pocit, že ty obří pláně tam za těma zdma jsou. No a teď tam jsou, ale mně tam to cestování spíš sere a skupinky náhodných 5 mobů, mě přijdou open world for the sake of open world. Crafting mi taky zatim přijde, že tam je, protože otevřený světy ho maj...
Za mě Elden Ring zatim super (Jsem v Liurnia of the Lakes). Ale vůbec bych se nezlobil, kdyby to netěžilo z Breath of The Wild a spíš to šlo cestou Dark Souls 4.