• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Wheee, konecne sem ho zabil, hodina dve behani, vecere pauza a padl bez lahvicky, proste sem konecne udrzel chute na uzde, chodil metr dokola doleva, uskocil trem ctyrem uderum mecem a dal jeden dva svoje, rince n repeat et voila. Pak jsem tri minuty zmatene chodil kolem a hledal cestu dal nez jsem vysel ven a skoncil. Zbyva achievementu..miracles,rare weapons, spells, zbrane vylepsit na max, dva tri covenanty najit, druhy konec najit.. ach.

Dekuji,prekrasna hra,perfektni milestone ve vyvoji zanru. Musim vam ale rict, nez se ten svet vsude propoji a zwarpuje..je obri, prislo mi to vetsi jak elden...

Tak par dni dodelavek achievementu a hura na trojku. Pokud do te doby nevyjde dlc k eldenu tak holt dam dvojku.
    Spis se mi podari pujcit si ps5 s demon souls nez pochopit sekiro..tam jsem imho navzdy odsouzen k nepochopeni principu.uvidime

Praise the sun!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DS finished - zas a znovu! Tentokrát šel napodruhý (full Havel/Zweihander +15), poprvý jsem zapomněl odrollovat ten úvodní přískok, jinak se vůbec nechytal - jeden jeho úder byla cca třetina mejch HP... a trochu jsem zapmněl, jak je to pomalý a jak špatně se lockujou enemáci, v novějších hrách je to už trochu jinde.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jaaaj 5mm zivota mu zbylo..uz vim jak na to ted jen to dat
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    btw. kdy má vyjít ten Salt and Sacrifice ? nějak jsem na to uplne zapomnel ze bude pokracovani Sanctuary
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jop čekam kdy ten jev někdo pojmenuje. Já tomu dávám důvod že jsi z průchodu prostě víc ostražitý. Další pokusy si myslíš že ho znáš a pak už se to veze do doby než to odložíš :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fascinuje mě jedna věc - hraju teď Salt and Sanctuary, naběhnu na bosse úplně poprvý, neznam jeho movesety, chování, nic, upižlam ho na cca 5%, řikam si "tak to bude pohoda" a pak se půl hodiny nemůžu dostat ani na 20%... to se mi docela často stávalo i u DS.. jako kdyby člověk na první pokus měl nějak víc štěstí nebo c.. a pak je o to víc nasranej :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    jo a abych poreferoval, tak ve dvojce jsem hodně pohonil tu adaptabilitu a s hodně opatrnou technikou "pomalu ale jistě" se prokousávám hrou. Pursuer padl. Vyverna padla. Ten stříbrnej bratranec Ornsteina - tuším, že Dragonslyer - padl. Tlouštík Old Dragonrider padl. V Lost Bastile jsem došel ke kovářovi a nejsem si jistý, jestli otevřít průchod, kde blokuje zkamenělá postava (mám tu fragrant větvičku jen jednu). Zatím bloudím v přístavu tmou a padám z mol do vody, protože kamera je tam nakokot...
    Tak myslím, že jsem +/- ve fázi, kdy jsem to kdysi přestal hrát - takže konečně pro mě něco novýho !
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: to zni dobre, dekuji. jsem furt nalehko jak amater. scarlet robe +5, mask of child, ring of favor a posledni stridam fire def nebo phys dmg def
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: jestli můžu doporučit, jak vím, že taky používáš ten dvouručák, tak na Gwyna se mi vyplatilo používat techniku "rozhazování" - on se dá dobře rozhodit, zvlášť když se rozpřahuje rukou ke svému "grab attaku." Šel jsem na něj normálně s plným Havel setem včetně štítu, dvouručák v jedné ruce a asi na třetí pokus, když jsem si připomněl jeho útoky, šel dolů. Chtělo to nebýt moc defenzivní, občas nějakou koupit, pořád se léčit (20 loků z estusky to jistí) a rubat ho a snažit se ho rozhazovat v nápřahu. To si pak nechal vždycky dát druhou ránu zadarmo.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: A hlavně to chce raketový kaťata :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a najdi ale dualwield neceho co scaluje s str arc nebo str fth, ten dex.. je takovej zradnej, tady kolega v praci to hral na DEX pri prvnim pruchodu a hrozne vyhorel nekde ve tretine, pac to najednou priserne prestalo fungovat.

a jinak teda, nejdriv na jih, potom na sever, a az potom na vychod
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Katany 🤣
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: Ty dual blades ani nevím, že tam jsou. Závažím
    Ale ten DW mě tak láká, že to vidím na ty kaštany 🙂
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DW super jsou curved meče a katany.. urcite ne dw rapier, to nefungovalo vubec.
    a jeste zvaz dualblade, to jsou super darth maul poletovačky
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ještě mám nějaký týden čas, než dohraju TLOU 2 po jedničce :)
    Ale dlouhou dobu jsem nehrál něco, kde bych mohl jet dual-wield nějaký pěkný comba a pěkný combat. Demon's souls jsem jel na mága a už mám absťák na DW.
    Tak si dám DW Samuraje a uvidím kam mě to dovede. Tam předpokládám, že to bude chtít VIT / DEX
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Havel na Hrad
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALTY: samuraj :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: ten zacatek naslepo mi prisel v necem super a presne to co od prvniho pruchodu hrou chci. prvni pruchod bych magii nedoporucil, uz to neni jako v po vydani kdy to bylo ruzne bugnute a op.

doporucuji VIT / STR na prvni pruchod.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAGASAWA: Tak už sem něco Souls odehrál, tak asi jo.
    Tak ještě si hodím mincí jestli Samu nebo Astro 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam