LAZARIUS: 40, 41 mám koupenou na kindle/ipad.. ty už jsou vydané ne? myslel jsem právě, že 40/41 by mohli být ty nevydané věci od jeho kámoše. Minimálně 41 je nějaký guide či co, jsem teď u 39.. tak brzo budu smutný..
FRIZER: vďaka
BIMBAS: Gus vypadl z dělohy své pověšené matky. Projížděli kolem žoldáci a holka jednoho z nich, co právě potratila, se Guse ujala. Její kluk si nejdřív mysleli, že už je mrtvý, pak že nepřežije. Nicméně Gus vyrůstal mezi žoldáky a neměli tam lehký meč na trénink, takže od útlého věku trénoval s mečem, který byl větší než on sám. Jak rostl, byl zvyklí investovat primárně do STR a nechal si kovat meče větší než je on sám a uměl je držet jednoruč.
btw.. král ER clickbaitu, nedělá clickbait video o tom, že by zejtra mohl být DLC showcase.. Imho ne, podle mě nechtěj kanibalizovat zájem o Armored Core, který vznikl popularitou ER. Podle všeho má být DLC přiští rok, takže tomu moc nevěřím. Nicméně, radost z traileru bych měl obrovskou.
Will Elden Ring DLC Be Shown Tomorrow?https://www.youtube.com/watch?v=Whwgpj5DORo