• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Mám za sebou asi půl hodiny a hoši museli evidentně naprosto milovat Bloodborne. Mám permanentní dejavu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies of P má demo

Pre-purchase Lies of P on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1627720/Lies_of_P
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: to jo, ono Mori sice asi zná rozuzlení děje, ale bojím se, aby se úplně nezapomnělo na spíš metafyzický věci, který byli kolem eclipse naznačený a třeba na historii toho města, co je pod Windhamam.
    No ale zároveň mám radost, že to neskončí utnutý a zdá se, že jim to docela odsejpá. Navíc, už jsem našel nějaký reakce, že děj bez Miury utíká rychleji k cíli.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: All you need is kill je spis takovy videoherni Sourge.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Tak Berserk nema konkurenci. Nenasel jsem nikdy nic podobnyho. Kazdopadne coby na kuriozutu se mrknu na mangu husitskych valek, ktery vysly mam dojem 2-3 roky zpatky a ted vychazi prvni svazek i u nas. Je to spis takova hentai blbina, nez cokoliv s presahem. Mno kdyz zminujes Groundhog day, tak podle All you need is kill natocili tyhle hromnice :) https://www.csfd.cz/film/307556-na-hrane-zitrka/prehled/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: já jsem smutnej, že to nedodělá Miura. Celej ten svět mi přirostl k srdci. Jsem v druhý části all you need is kill a nefunguje to na mě, je to novela ale já mám rád romány. Navíc, než se ty dvě postavy potkají, tak je to spíš takový intelektuální gimmick, groundhog day fungoval líp a měl větší kouzlo. Asi chápu, mě bude bavit Yakuza, když s ní začnu. Dává postavám spoustu prostoru.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: jojo, ta vyjde napodzime v deluxe edici, zároveň ale na podzim vyjde JP verze 42 a zhruba rok to trvá přeložit do ENG
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: 41 je ale už eng, teda aspoň Kindle verze..
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: už se taky těším, deluxe bude ale až na podzim. A pomiurovské deluxe vydání v nedohlednu. I jednotlivé booky vycházají v angličtině se zhruba ročním odstupem od Japonska.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: je to tak, s 41 to končí a další volume je guide. Včera jsem to dočetl.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAZARIUS: a už jsem nějaký ohlasy na nový Berserky našel a prej v pohodě
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: vycházím z wiki a z toho, co Dark Horse napsali k deluxe edition a 40, 41 už vyšly a 41 by měla být ještě normálně manga, v posledním Deluxe vydání k nim bude ještě právě ten guide, ale v ruce jsem to nedržel.
    Ve 41 by měly být kapitoly 358-364, s tím že 364 je poslední, na které pracoval Miura.
    Na wiki už je datum japonského vydání 42 letos na podzim, s tím že nezařazeným pomiurovských kapitol je už víc, než kolik normálně v jednom volume bylo. Tak se jim to snad podařilo odpíchnout hezky.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: vďaka, vzal jsem to do digitálně, víc m to sedí, kvůli většímu formátu a nové Kindle edice umí skákat po okenkách, takže mám full screen na celé políčko.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: hezky pěkně! Mě včera akorát přišel 13. díl, co u nás jako poslední vyšel česky. A jako super, víc a víc se to propadá do temnoty, člověk si říká, jak moc byl Miura ujetej a současně ho zajímá, jak hluboko králičí díra v dalším dílu povede. Schválně jsem i přestal sledovat všechny FB Berserk kluby a memes, abych si to užil bez spoilerů.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: V manze ale neni Emily Blunt...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: All you need is skill ,:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Přečti si mangu All you need is kill. Vyšla česky. Jedna uzavřená kniha.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: 40, 41 mám koupenou na kindle/ipad.. ty už jsou vydané ne? myslel jsem právě, že 40/41 by mohli být ty nevydané věci od jeho kámoše. Minimálně 41 je nějaký guide či co, jsem teď u 39.. tak brzo budu smutný..

FRIZER: vďaka

BIMBAS: Gus vypadl z dělohy své pověšené matky. Projížděli kolem žoldáci a holka jednoho z nich, co právě potratila, se Guse ujala. Její kluk si nejdřív mysleli, že už je mrtvý, pak že nepřežije. Nicméně Gus vyrůstal mezi žoldáky a neměli tam lehký meč na trénink, takže od útlého věku trénoval s mečem, který byl větší než on sám. Jak rostl, byl zvyklí investovat primárně do STR a nechal si kovat meče větší než je on sám a uměl je držet jednoruč.

btw.. král ER clickbaitu, nedělá clickbait video o tom, že by zejtra mohl být DLC showcase.. Imho ne, podle mě nechtěj kanibalizovat zájem o Armored Core, který vznikl popularitou ER. Podle všeho má být DLC přiští rok, takže tomu moc nevěřím. Nicméně, radost z traileru bych měl obrovskou.

Will Elden Ring DLC Be Shown Tomorrow?
    https://www.youtube.com/watch?v=Whwgpj5DORo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: přiblížíš mi prosím tu pointu great swordů, pokud to nějak v jednoduchosti jde ? Z Bersekra jsem videl max anime.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: Miura Berserka nedokončil, ale v květnu tuším mělo v japonštině vyjít první číslo, které dělá zbytek jeho týmu vedený jeho kamarádem, kterému měl dokončení Berserka nastínit. Snažil jsem se na to najít nějaké ohlasy, ale nepovedlo se. Toho co napsal Miura je na 41 sebraných volumes (tam bude zatím končit i deluxe edice - v ní zbývá poslední čistě miurův díl, ve které budou vol. 40 a 41).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam