• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: Tak jestlis to projel třikrát a sesbíral všechny kolektibly, tak to asi zas tak nesnesitelné nebylo :D :D

Za mě je to vizuálně krásná, hodně kompetentně udělaná soulsovka se vším, co má dobrá soulsovka mít. Parádní level design, hromada buildů, teď už i skvělý a fungující co-op. Jediný zločin, který mě napadá, že to není tak dobré jako Elden Ring nebo Bloodborne.

Spolu s Lies of P a Surge 2 je to pro mě s přehledem nejlepší soulsovka mimo FromSoft.
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ: Tak emoce se uklidnily, dohrál jsem si to pěkně třikrát, viděl všechny konce, posbíral všech 950 collectibles, zahrál všechny side questy, prostě jsem se s tou hrou krásně sžil. A musím říct, že jsem na ní byl ještě moc mírnej. Je to špatný, špatný a ještě horší.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Na to nestaci ani zelvi papez bohuzel
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fia je píča. Řekla mi ať ji zabiju, tak sem ji zabil. A teď nemůžu zabít bosse :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: do not stit. Just dont. Bloodborne had it right.
    Ale bude to jak rikas, mozna kdyz si chytis zbran obouruc tak ti to zapocita naky bonusy, ale vsechny jsou k smichu maly. Not worth it.

Jedinej co se nak pouzival byl ten z meduzy co dava 20proc dmg buff..ale jen na 30sec, meh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: rekneme ze uplne vsichni padali jako maslicko...to se pak stane no, obzvlast dyz jeste nevis do cego vlsstne chces investovat hh
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    K Elden Ringu - štít má efekt pouze tehdy, když s ním blokuju? Pokud s ním neblokuju a jenom ho držím v levé ruce, tak nepřidává ani k Defense/Dmg Negation?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: This is how it is..

Osobně mi nejvíc wtf přijdou questy typu musím s někým promluvit desetkrát, u když mi desetkrát před tím řekne to samý...
    Ty questy typu mám přijít k soše a udělat gesture jsou taky mnamka, ale to asi někde bude popsany snad))
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, super mem.

Jakkoli miluju hry od FromSoftu, tak brutálně upřímně - quest design typu, kdy něco musí poslepu zkoušet a kombinovat tisíce lidí celé týdny, a pak na to někdo náhodou natrefí a postne to na Wiki a ostatní si to tam přečtou, je tak trochu retardace.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Pyramid head v ER ?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Ti na koníkovi fóklo pod kabát?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---

Tak dalsi do kolekce ... \o/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja jsem delal nakoi blbost jako kolik dusi asi vydelam za celej tipuju ng3 pruchod aniz bych udelal level..vsechno slo jako po masle az tady mi osud ustedril lekci
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: S dušema na bosse nikdy nechodim, na to nemam koule :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: No tvl. Proč ses nevyšťavil z duší před final bossem?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: nejlepsu je kdyz si kripl jako ja a jdes na ten final fight s 2miliardama dusi. Zabijes radagona a wheee k plejtvakovi, jenze plejtvak te omylem trefi nakou blbosti a tvoje duse zustanou na ty divny plejtvak pláni, kde ani radar neukaze kde tam ty duse sou a nemas je tak sanci najit, a u radagona nejsou, zkurv bonus vošmel. Lesson learned
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Fujtyve, to byl hnus teda..jednou mi skončila na jednom procentu :/

Nakonec asi na 80. pokus....ani sem neměl sílu vybrat si konec a vypnul to :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam