AIAX: Tak přece nebudu říkat, že je něco takový či makový aniž bych viděl komplet všechno co mi to může nabídnout. + trpím takovou tou divnou chorobou kdy mám potřebu sbírat platinový trofeje... nemoc.
Každopádně beefovat se kvuli tomu nebudu, že ta hra nemá naprosto co nabídnout je tak nějak zcela evidentní, je to oportunistickej produkt čistě proto aby existoval a zarobil pár halířu. Jak píšeš, "teď už funkční co-op". Měl bejt funkční když to vylezlo :D teď už tam nikoho nenajdu.
V Umbral endingu je bug, hard crash. Kdykoli člověk jede po těch platformach sestreli to konzoli. Ví se o tom od listopadu. Od listopadu! Vědí o tom :D. FANS ZJISTILI, ne developer ale hráči, že je to nějakej vram issue a workaround je sundat veskerej equip a koukat na podlahu aby nebyl vidět element kterej je na pozadí, na každý platformě chvíli počkat a co nejrychleji to jde skipnout zaverecnou cutscenu. Ty vole secret ending pro kterej clověk musí vystudovat pomalu magistra a ty se ani nepodíváš na tu cutscenu protože by ti to crashlo konzoli xD A o tomhle vědí od rlsu :D
Buildů je tam habaděj to je pravda ale PVP meta je pořád stejná, pořád sem potkával 3 buildy (tímhle trpí všechny soulsovky) a PVE nějakou zázračnou variabilitu buildu imo moc nepotřebuje na těch 9 typů mobů :D
Kdyby vzali půlku armour setů, daly je pryč a ty kluky nechali kreslit jiný panáčky udělali by líp. Nicméně ani to by nepomohlo, za mě prostě všechno špatně a stydím, se že jsem to hrál. Každopádně tím nijak neshazuju to, že se někomu ta hra líbí nebo ho to baví hrát. To je naproso legit, já sem nasranej na developera ne hráče, komunitu to má fajn i když poměrně malou ale taky sem párkrat přes discord šel někomu helpnout abych přiložil ruku k dílu.