• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: tam je ale otazka, kde by se to melo odehravat...

dark souls meli tu vyhodu, ze jak to nebyl openworld, moh ses presunout nekam trosku jinam...do jinyho hradu, kobky apod..
    elden ring, kdyz se podivas na mapu, tak je kompletni a nejsou tam moc bily mista, kde by mohla bejt dalsi cast mapy..a nejsem si jistej, ze by to slo vyresit novym kontinentem
    ENDER
    ENDER --- ---
    VIRIK: Umi si vybrat :) sanderson>martin
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: PO spolupráci s Martinem teď pracují společně se Brandonem Sandersonem. COž znamená, že připravují něco trochu jinýho...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Přesně, navíc Sekiro nebyl jen o grappling hooku, ta hlavní změna byl zbrusu nový combat, tentokrát bez staminy, což je původní vynález FromSoftu. Pro mě je to dodnes nejzábavnější akční combat, Sekiro bossy úplně zbožňuju.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: jako ja jsem megarad ze se nezasekli na darksouls formuli a snazi se to furt posouvat. Grapling hook v sekiro. Kun open world elden. Tesim se kam pujdou dal at uz mi to sedne ci ne. To je kvalita real auters
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE:
    PHOW_SAATCH:

U studií jako FromSoft ani nechceš, aby zůstávali u jedné mety moc dlouho, to by byla vyloženě škoda talentu. ER je super, ale dvě obří hry jsou tak akorát. Teď by mohli zas něčím překvapit, jako před lety Sekirem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Kdysi dávno vznikla legendární art rocková kapela King Crimson, o který její zakladatel Robert Fripp řek, že KC nejsou klasická kapela, ale "způsob, jak dělat věci". A From Software je taky "způsob, jak dělat věci". O budoucnost jejich her nemam obavy, maj to v hlavě srovnaný, maj know-how a nejdou pod už takhle vysoko nastavenou laťku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jako za sequel prequel anyquel bych dal nohu, ale kdyz si clovek vezme jak mocne bylo doufano v bloodborne2 a misto toho prisel elden..nechci si ani predstavovat co prijde za ultranextlevel po eldenu. A nebo taky ne. Ale to uz se nikdo zlobit nebude, tolik dokonalych her snesla maloktera firma.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GG42t-DHWg-AAHSP5
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    A krásná je ta lví bestie, kterou ovládají dva tanečníci.

Lion dance - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Lion_dance
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hypotézy nejsou spoilery, že jo?

Já si teď udělal skoro pěti hodinový stream, kde jsem si hrál na detektiva. Tak tu pošlu svoji hypotézy.

V zastíněné zemi budeme hledat další runu a nové konce hry. Tj. na konci se vrátíme zpátky do země mezi. Tj. DLC začíná dotykem Miquellovy svráštilé ruky. Můžeme zabít elden beast, ale neměli bychom opravit Elden Ring. Bude to další větev příběhu v jiné zemi.

Poslední ženský hlas říká, že se k nám po vstupu do kokonu připojí. Podle mě se připojí Roderika, ale ten hlas v traileru, není hlas Roderiky.

Impaler je vítěz války v zastíněné zemi, jedním z poražených je muž na obraze, který je ke konci traileru v podobě kostry, probodnutý a rozvětveným ostrým dřevem, který se snaží vyjmout. Původně jsem myslel, že impaler má něco společného s oštěpem v Mariky lůně, ale podle mě to němá souvislost. Nic netušíme o ženě, která je vedle může. Mohla by to být vypravěčka, nebo Roderika, která byla vyhnána že své země, po porážce svého může z obrazu. Také by to mohla být marika, než přišla do země mezi.

Miquelle je na konci traileru, co je zvláštní, že na wallpaperu před rokem, nejsou žádné města. Torrent musel opustit Miquelle nebo Mariku, Tj. je teoreticy možné že Miquelle se promění v Impalera a ztratí torrenta. Nebo je to výjev, když marika poprvé vstoupila do zastíněné země. Ale ani jedno se mi nepozdává, ten wallpaper chce jen možná dodat atmosféru, bez ohledu na reálie fikčního světa. Furt spíš věřím v St. Trinu jako ženskou podobu Miquelle a ty levendulové uspávací pole k tomu sedí.

Toť vše, už můžu jít spát;-)
    JONY
    JONY --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na Dragons dogma 2 jsem tez zvedavy...monstra umí capcom prevelice...Sun Wu Kung vypada take slibne...ale GOTY je tu jiz pristi tyden FF Rebirth....predvidam desitkovy recenze skrz naskrz.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Indy? Jsem vůbec nezachytil ;) že by konečně Lara a Uncharted dostali klepec od originálu? ;)

btw: na Dragons Dogma 2 se fakt těšim, jednička byla skvělá, ale měl jsm k ní trochu ambivalentní vztah - souboják parádní, ale příběh a zpracování mělo občas dost mezery...přesto to byla hra, u který jsem strávil krásnejch asi 150 hodin.. takovej mix Diabla, Monster Huntera a Dark Souls...
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Jj pravda s DS2, my bad.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: jj, jen holt od te doby jsme jinde.

AIAX: neverim ze ds2 vyjde letos.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: DLC nemůže vyhrát Game Awards. A konkurence je letos dost - FF7, Dragon's Dogma 2, SW Outlaws, Senua 2, Death Stranding 2 (první hra pro mě strašná čípovina, ale jiným se to prý líbilo), Indiana Jones a hromada černých koňů (pamatujete, jak to jednou vyhrálo Disco Elysium?).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    to jsme tady klub starších a pokročilých? 47 a hrál jsem poprvý na Atari :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam