AIAX: U katakomb doceňuji to, na co se jinak nadává - tedy že se opakují :D páky na otevírání dveří k bossovi se hledají výrazně lépe, když to nevypadá pokaždé jinak. Mě to, vzdor tomu, že taky musím vlézt všude, nakonec neštvalo, protože jakmile mi došlo, že si potřebuju primárně otevřít dveře, následoval sprint k otevíradlu, smrt a od grace suchou nohou k bossovi - a potom si bez stresu, že si plácám flašky před závěrečným soubojem, vysbírat dungeon. Ty Hero's Graves mě sraly mnohem víc, protože DPČ chariots, co nejdou roztřískat zbraní nebo shadow mrdky, co musím dotáhnout ke světelném kruhu, jinak si do nich nepraštím, fuck it.
Teda ty katakomby za Radahnem (War-dead catacombs?) byly hodně WTF, hlavně když člověk doběhl na konec a tam ho oneshotnul ulcerated mamrd v mikroaréně, ale mám dojem, že takhle hrozně vypadalo snad jenom tohle. Ještě byl teda hodně Trololo ten dungeon, kde padá skarab na runy, aneb cestou člověk chcípne asi dvacetkrát, aby si pak dva degeny na konci vyndal během dvou vteřin.