SADAKO: aaawww zavidim moc moc přeju. Ted kdyz mam jeho kopi a mrzacim s nim vsechny duchy je ma laska k nemu jeste mocnejsi. Ach ta chuze nedochudcete.
A teda takovej ten typek na bachyni...tam jsem si regulerne myslel ze odevzdam prukazku a kapituluju, nez mi doslo kudy naň.
A taky se mi vcera stalo ze sem regulerne nevedel jak jsem se dostal k jedny grace z predchozi noci. Vsechny ty podjezdy a prulezy...
Potkal sem 3 dalsi mauzolea/everjaily s krasnymi padouchy. Glitch mi predukazal lokaci u jednoho hodneho pana aby me tam nasledne uz nepustil, ale umrit me tam nechal a runy ukrad to jo. Hhh.
Stejne tak v jednech katakombach/jeskyni byl super plac kde zarolovat proti zdi zaglitchovalo hru hh.
Hodne me bavi ty anvily/forge. Je to zjevne designovane na probihani a prijde mi to sympa.
Mrzi me ze sem ubrecenci dal asi spatnou verzi itemu. Prijde mi ze sem pak nasel jinou kterou by asi taky ocenil.
Nutno uznat ze kvestlajny jsou asi mirne vstricnejsi, ale treba se mylim
Nekam zmizel muj oblibeny tlustorytir! U poisonare jsem si koupil 30 tech super jedu v domneni ze uspi i draka jak rikal a pak sem zjistil ze nejdou hazet ale jen sezrat a umrit, lol.
Prekvapuje me abundance ancient dragon/ancient somber stonu.
A obcas je mi i lito zabijet tak krasna nova zvirata, ale oni z nich padaji superitemy... holt zabijeni je jediny zpusob kroku vpred v temnote fromsoft sveta.
A teda v dlc pacham silenou genocidu, ze i messmer by se stydel mi prijde...jakoze fakt cekam ze mi to naka z postav este rekne
A ne, furt netusim jak zabit horiciho kosikomuze. Ano v jedne lokaci po nem muzu hazet kopi a ubirat mu po 80hp a tak za hodinu by umrel ale na to nemam nerv. Also, pls dont tell me, if you know already