• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    Jak tam v dlc funguje Blasphemous blade s str/faith buildem kolem lvl 160?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vytunil sem si tu great katanu, dal jí occult ash a je to docela prdel, i se str 14.

Na bosse si s ní asi netroufnu, ale třeba takový ty nechutný oheň strilejici obří kouzelnicky mobky, který sem s uchikatanou a rivers of blood radši skipoval, protože to byl pain to kraji že mi nevezmou skoro nic...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HONZA09: Kdyby obourucak. Ale ta helma co padá z dancing Liona...
    AIAX
    AIAX --- ---
    HONZA09: Termín "artificial difficulty" mě strašně baví už roky, jako moc rád bych někdy viděl, jak vypadá přírodní obtížnost. Asi se vyskytuje někde v pralesech Brazílie a ven vychází jen v noci.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HAVANA: víc sedí světlo použité s ohledem na emocionální efekt;-) takže dobře dramaturgicky použité.

HONZA09: abych řekl pravdu, pokud je jemná latence mezi etuskou & reakcí bosse tak je to validní analogie, mezi tím, že mi vidíme jak enemy pije etrusku, tak jdeme po něm. Pro mě je část účení poznat, kdy mi boss dá pauza na drink - případně co umím udělat abych si ten prostor udělal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AIAX: Vždyť jo. Já si jen dělám prdel z Vávry a odškrtávám, co tam nikdy nebude.

Obouručák velikosti autousu ... check.

Hanuš z Lipé jako černoch ... Double check.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    RUDOLF: Fake difficulty boss battles ... Making Ai read input does not mean a challenge. :D

LOL... Ten člověk evidentně nikdy nehrál Metal Gear Solid
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: To srovnání moc nefunguje, AssCreedy jsou realistické, tam žádný kilometr vysoký strom přikrytý závojem být nemůže. Když děláš do žánru weird fantasy, můžeš se vyřádit. A třeba takové AssCreed Origins vypadalo parádně.

HONZA09: Všechno má svoje místo, meč z Berserku by tu hru instantně zabil.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A hlavně tam stejně jako tady můžeš mít obouručák velkej jak autobus. To je něco co Kingdome Come mít nikdy nebude. :)))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HONZA09: Jo jasně. Víc než kvalita a rozlišení textur ti udělá atmosféra a hlavně nasvícení (ne technicky, ale "režisérsky")
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HAVANA: To bude tím, že tohle má narozdíl od AC unikátní vizuální styl. Podobně krásný scenérie, ale jinak, má třeba ten remake FFVII.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VITEKK: Je strašně zvláštní, že ač ta hra objektivně v detailu vypadá hůř než assassins creed, v celku vypadá objektivně o tři levely líp.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    I am in.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: top!

Uprimne se nemuzu dockat az pujdu po dlc zmasakrovat vsechny bosse jen tak abych "upustil paru"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SADAKO: aaawww zavidim moc moc přeju. Ted kdyz mam jeho kopi a mrzacim s nim vsechny duchy je ma laska k nemu jeste mocnejsi. Ach ta chuze nedochudcete.

A teda takovej ten typek na bachyni...tam jsem si regulerne myslel ze odevzdam prukazku a kapituluju, nez mi doslo kudy naň.

A taky se mi vcera stalo ze sem regulerne nevedel jak jsem se dostal k jedny grace z predchozi noci. Vsechny ty podjezdy a prulezy...

Potkal sem 3 dalsi mauzolea/everjaily s krasnymi padouchy. Glitch mi predukazal lokaci u jednoho hodneho pana aby me tam nasledne uz nepustil, ale umrit me tam nechal a runy ukrad to jo. Hhh.
    Stejne tak v jednech katakombach/jeskyni byl super plac kde zarolovat proti zdi zaglitchovalo hru hh.
    Hodne me bavi ty anvily/forge. Je to zjevne designovane na probihani a prijde mi to sympa.

Mrzi me ze sem ubrecenci dal asi spatnou verzi itemu. Prijde mi ze sem pak nasel jinou kterou by asi taky ocenil.

Nutno uznat ze kvestlajny jsou asi mirne vstricnejsi, ale treba se mylim

Nekam zmizel muj oblibeny tlustorytir! U poisonare jsem si koupil 30 tech super jedu v domneni ze uspi i draka jak rikal a pak sem zjistil ze nejdou hazet ale jen sezrat a umrit, lol.

Prekvapuje me abundance ancient dragon/ancient somber stonu.

A obcas je mi i lito zabijet tak krasna nova zvirata, ale oni z nich padaji superitemy... holt zabijeni je jediny zpusob kroku vpred v temnote fromsoft sveta.

A teda v dlc pacham silenou genocidu, ze i messmer by se stydel mi prijde...jakoze fakt cekam ze mi to naka z postav este rekne

A ne, furt netusim jak zabit horiciho kosikomuze. Ano v jedne lokaci po nem muzu hazet kopi a ubirat mu po 80hp a tak za hodinu by umrel ale na to nemam nerv. Also, pls dont tell me, if you know already
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Why Are People SO MAD About Elden Ring DLC?
    https://youtu.be/ct_KBYs7azA?si=a1t7BpZ1110yWVKK
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Až mi to u Messmera nepůjde, možná před tou soškou zkusím podříznout kozla :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Já si postavil postavu tak, abych moh zkoušet všechno, co hra nabízí, chybí mi jen pár kousků z Faith a Dexterity sekce :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Krásná lokace, do který jsem vlezl.

A pak jsem přišel o 16k run. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam