• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VITEKK: Je strašně zvláštní, že ač ta hra objektivně v detailu vypadá hůř než assassins creed, v celku vypadá objektivně o tři levely líp.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    I am in.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: top!

Uprimne se nemuzu dockat az pujdu po dlc zmasakrovat vsechny bosse jen tak abych "upustil paru"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SADAKO: aaawww zavidim moc moc přeju. Ted kdyz mam jeho kopi a mrzacim s nim vsechny duchy je ma laska k nemu jeste mocnejsi. Ach ta chuze nedochudcete.

A teda takovej ten typek na bachyni...tam jsem si regulerne myslel ze odevzdam prukazku a kapituluju, nez mi doslo kudy naň.

A taky se mi vcera stalo ze sem regulerne nevedel jak jsem se dostal k jedny grace z predchozi noci. Vsechny ty podjezdy a prulezy...

Potkal sem 3 dalsi mauzolea/everjaily s krasnymi padouchy. Glitch mi predukazal lokaci u jednoho hodneho pana aby me tam nasledne uz nepustil, ale umrit me tam nechal a runy ukrad to jo. Hhh.
    Stejne tak v jednech katakombach/jeskyni byl super plac kde zarolovat proti zdi zaglitchovalo hru hh.
    Hodne me bavi ty anvily/forge. Je to zjevne designovane na probihani a prijde mi to sympa.

Mrzi me ze sem ubrecenci dal asi spatnou verzi itemu. Prijde mi ze sem pak nasel jinou kterou by asi taky ocenil.

Nutno uznat ze kvestlajny jsou asi mirne vstricnejsi, ale treba se mylim

Nekam zmizel muj oblibeny tlustorytir! U poisonare jsem si koupil 30 tech super jedu v domneni ze uspi i draka jak rikal a pak sem zjistil ze nejdou hazet ale jen sezrat a umrit, lol.

Prekvapuje me abundance ancient dragon/ancient somber stonu.

A obcas je mi i lito zabijet tak krasna nova zvirata, ale oni z nich padaji superitemy... holt zabijeni je jediny zpusob kroku vpred v temnote fromsoft sveta.

A teda v dlc pacham silenou genocidu, ze i messmer by se stydel mi prijde...jakoze fakt cekam ze mi to naka z postav este rekne

A ne, furt netusim jak zabit horiciho kosikomuze. Ano v jedne lokaci po nem muzu hazet kopi a ubirat mu po 80hp a tak za hodinu by umrel ale na to nemam nerv. Also, pls dont tell me, if you know already
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Why Are People SO MAD About Elden Ring DLC?
    https://youtu.be/ct_KBYs7azA?si=a1t7BpZ1110yWVKK
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Až mi to u Messmera nepůjde, možná před tou soškou zkusím podříznout kozla :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Já si postavil postavu tak, abych moh zkoušet všechno, co hra nabízí, chybí mi jen pár kousků z Faith a Dexterity sekce :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Krásná lokace, do který jsem vlezl.

A pak jsem přišel o 16k run. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Romina naprosto nadherny boss...pripomnelo DS2...ale ty barvy...nadhera. Pro kouzelnika bude lehkym soustem...co me trochu toci, jedu Vigor, Endurance a Strength, takze spoustu nadherne vybavy nemam moznost vyzkouset....zatim.
    USHUI
    USHUI --- ---
    jako radahn je fakt moc, druha faze rage quit
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Che, to netrvalo zase tak dlouho a blackgaol degen a tančící buchta na ostrově lehli, vypadá to, že Zweihander s Giant Hunt je v mausoleu way to go.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Pales Castle, Romania

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Research hall ach boze.♡♡♡♡♡ Teda specimen library nebo tak nak.. letajici tarantuloškorpioni.. novej typ bazilisku, konecne k necemu je vitality talisman.. cim dal divneji ch9vajici se npc, divna brecici postava za locked dverma na kterou zatim nemam prompt. Proc z jedny veze vedou tri vychody do tri naprosto odlisnych lokaci.. tajemnej svitek na secret rite, ale kde a jak?!
    Ty memberberries, dvoubarevnej mec, vypousteni flooded districtu, nova seal na novy kouzla, hypermedved, cerveny stonozky, kde sou sakra ty zbyly tri hodny co sem este nepotkal..
    Nechci aby to nikdy skoncilo a nemuzu se dockat az to pujdu znovu a budu treba vedet koho z npcs oznacit..
    Katakomby me mega bavi...vlastne je to oaza bezpeci od děsu Shadowlands
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já si připadám jak malý dítě, který přes noc zapomněli v hračkářství s cukrárnou v jednom. Klasicky velký bossové se mi hrajou blbě, protože se neorientuju a takový tančící lion, vidím prdlačku co dělá, bordel výbuchů na obrazovce a bos furt někde v luftě a já mu čumim skrz textury těla, ale stejně šel na třetí pokus.
    A ten dizajn! To jsou orgie! Normálně jsem se několikrát zabil pádem z útesu, protože jsem se kochal jak ten doktor z Vesničko má středisková!
    Jeskyně živých hrnců tedy dost deziluze, ale ty panoramata. Teď mám před sebou nějakou "forge" a Old Iron King jako by mi mával z let minulých. B-O-Ž-Í ! ! !
    Mrzí mě, že mi PSko nezaznamenalo dvě hodiny z průchodu - chyba mezi gamepadem a gaučem :-) ale jinak si to nahrávám pro vnoučata :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HONZA09: Smely plan...Persona 5 mam tak 160 hodin a zdaleka nejsem u konce, Dragon Quest XI tak 110, taky tak v pulce...Chronoblade Chronicles radsi ani nezacit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Je to tak. Dragon's Dogma na K/M si taky nedokážu moc představit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já jakýkoliv Souls hry dlouho odkládal hlavně z důvodu, že jsem neměl až donedávna DualSense kontroler. Respektive žádnej normální gamepad a hrál jsem jen klavesni e + myš. Bylo mi jasný, že hrát to přes tenhle input je peklo samo o sobě. No a pak jsem si koupil impulsivně Dragon Dogma 2, kde jsem rychle přišel na to, že si to na klávesnici taky nezahraju. Takže jsem si pořídil i gamepad a teď můžu konečně hrát i jRPG hry, na který jsem roky jen koukal s tím, že jsou dělaný hlavně pro konzolisty.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Safra, musím do toho skočit, Morga mám hotovýho už tři měsíce, [MATEEJ @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením] , ale chtěl jsem s tou postavou dojet základní hru do konce a stojím těsně před Godfreym/Louxem...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO: "Hráči si stěžuji, že hra od From Software je (na ně,) příliš těžká." Dlouho jsem se tak nepobavil :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    kdo si chce udělat recap prvního fragmentu mapy.. Potěšilo, že i vaati přehlédl dvě místa a zmínil je, o kterých jsem věděl ale o jeskyni s obrazem v úvodní planině jsem netušil a to jsem byl od ní kousek.

Thoroughly exploring the first area of Elden Ring's DLC
    https://www.youtube.com/watch?v=BBZKE-v6OpQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam