• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Tree sentinel na piku a hrochovi...ale dostaneš za to pět seductree, takže do toho dej srdíčko a padne
    SITH
    SITH --- ---
    commander gayus teda naprosto debilní fight. Vlezu do žluté mlhy, za dvě vteřiny jsem uprostřed hrocha, u stěny, u stožáru s vlajkou, něco kolem mě furt létá, já jsem uprostřed něčeho, nebo ležím, a když se postavím, tak ke mě přiletí meteorit :DD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak už mam zduplikovaný všechny remembrances kromě final bosse. jupí.
    STARF
    STARF --- ---
    STARF
    STARF --- ---
    DLC vcera dohrano s mym NG+4 characterem - dex/arcane build, vetsinou pouzivam claws, dual daggers nebo Great Stars big bonk stick, obcas nejaky greatsword jako Greatsword of Solitude.
    Az do konce byl jedinej zasek Rellana (±20 pokusu), jinak vetsina bossu tak 1-3 pokusy. Vyjma Messmera, ktery sel na 8.
    Kazdopadne final fight byl muj klasickej boss trenink u FS her na 30+ pokusu (spis to tady ve finale bylo tak 40-50) a snad vubec poprve jsem vytahl shield, protoze jinak mi vzdy stacilo chytit 3 rany a hotovo (napr. ten jeho Spinning Cyclone, kterym obvykle zacina souboj, mi vzdy vymazal 75% health baru, pokud se mi nepodaril dodge).
    Je teda fakt, ze jsem mel na pomoc mimica a Sira Ansbacha. Co jsem pak hledal info k summonum, tak 2 summony bossovi pridavaji +120% zivotu, +50% resistances a +10% damage.

Anyway, SOTE pekny DLC, nejakych 32h mi zabralo. :) Trochu skoda, ze Finger Ruins lokace nemeli zadny zajimavy souboje.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Tvl včera večer jsem k němu zabloudil, dal jsem asi tři pokusy a vysmál se mi do ksichtu. Radši jsem to zabalil, bylo pozdě. Ale tuším, že to bude asi pěkně vypečený kousek.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už jste někdo dal mazlíčka Balroga aka Bayle the Dreada? :)
    JONY
    JONY --- ---
    Jo to provázání DLC s původní hrou bych viděl rád a přidání Mikellova konce. Nicméně vím, že už dlouho před vydáním dali jasně najevo, že nic takového nebude. Ale i tak škoda...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Plus celej ten koncept empyreanu je dost hazy..a treba to ze mikela jakoby vedel ze se stane bohem a zjevne i stal naprosto bez potizi aniz bychom se dozvedeli jak...

Strasne .nme mrzi ze treba jerren nereaguje na novinky z shadowtree landu. Ze nepridali ani tu pitomou sedmou moznost age of love ktery mikella zjevne chtel.
    A ze nemuzu do ty brany ve final arene me sere ultra
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zaroven kdyz radagon je marika a pritom meli svatbu a deti..
    Kdyz promised consort je maso z mogha napusteny radahnovou dusi a oblecenyv radahn kostynu.
    St.trinu hlidaj kosti z radahna i konika.
    No je tam toho dost.
    Ale ten koncept ze mikella vsechny seductnul totalne je mi sympa

Jsem mirne nakvasen nebot omylem jsem si o jedenkrat vic promluvil s ledou a uz mne to odrizlo od druhe casti jejiho kvestu. Daamn.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: plus má bokem odloženou část své duše St. Trínu;-)

Ale incest, kdy si ani nejsi jistý jestli hetero nebo homo, pravděpodobně obojí a jelikož jsou to bohové, tak i něco mimo lidskou představivost. Seems legit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mi prislo ze miquella je kluk co obdivuje radahna
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak jsem se mrkl na Vaatiho "Lore Revelations" video..... a furt tomu nerozumím :D

Miquella je jakože ta holka s krásnýma dlouhýma blond vlasama a copánky, ale zároveň je to Melaniin brácha. Aha.

A proč jako... a kam jde? O co mu jde? A proč my ho sledujeme? A kdo je vlastně kurva Marika s Radaganem?

What the f... eh. Buď jsem už starej a blbej, nebo Miyazaki to nemá v hlavě v pořádku. (možný je i obojí, samozřejmě)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    15 Amazing Secrets in the Shadow of the Erdtree DLC
    https://www.youtube.com/watch?v=pn8ETIB7smg
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: dá se tím ušetřit to první obíhání na koni.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2190653778
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw.. když na sebe vykouzlíte unforseen form, tak se i na koni se vyhnete útokům zdálky od chodící pece.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: dají se backstabnout?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO: Oni jdou parírovat docela jednodušše, nepovede se to úplně pokaždý, ale dá se to natrénovat. Nebo stealth a la Sekiro
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: Aha. Já je považoval za nesmrtelný (což vlastně, pokud jdou zabít jen skrze parry je pravda), a taktika byla nahodit talisman co nedělá zvuk a prosneakovat se kolem nich pryč
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HAVANA: Good for you, mě si prostě při prvním setkání nakrájel jak Umbrtka salám :D ale já mám občas haluzní záseky, třeba týpek na konci Darklight Catacombs pro mě byl horší než hroch.

btw. Aging Untouchable v Abyssal Woods se dá fakt umlátit jenom po succesful parry? Woe is me, parry úplně není můj oblíbený skill, vlastně parry nedělám vůbec, LOL, to bude bolet
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: Hehe. Mě třeba sednul totálně a na první sem ho nedal jen proto, že sem měl vyplacany všechny lahvičky po cestě k němu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam