• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A pata kapitola....tak by vypadali souls, kdyby meli hezčí up to date grafiku))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Na jednu stranu mi chybí variabilita zbraní, protože doslova nikdy v žádný hre sem nepouzival jako hlavní melle zbran staffku..

Na druhou to tu hru stezuje, protože není tolik cheesy buildu...I když kombo minioni, stun, mrazici spirit je silný))
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: jj mě strašně sedl finální (ofiko) boss tak mocně že jsem toho neofiko bosse zatím ani nezkoušel :)))

Ta hra je fskt těžká a to jsem jako lama a newbie souls prošel Elden Ring.

Ale mám pocit, že ta těžkosti Opičky je Dana tím, že to nejde tak cheesovat a overlevelovat jako to šlo v ER
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Heh. Duskveil me trapil dva dny...a daoist Master šel pak na první pokus...funny jak proste nekomu sedne to a nekomu neco jinýho 😂
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Loong pad. Upgrade zbrane ne. Pak jsem jeste patral. Objevil secret lokaci. Potkal scorpion kinga. Pak potkal duskveila. Duskveil zabil scorpion kinga. Scorpion king mi nedal loot. Musím zabít duskveila. Jen smrt strach a žádný zemiaky. Pocitove mi to prijde tezsi než souls / elden ring
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Nightreign uz mozny vo dvoch, dalsia forma zabavy lamit to s kamosmi
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Výborně 🤣

Z loonga snad ale aspon padne upgrade zbrane
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Já se zatím snažím pres ten vanish. Ale ten má takovej ne uplne stoprocentni ucinek
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: já to kombo přežil tím panem kamenem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: Tak to raději toho Loonga haha
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Já už ho umim víc než vetsinu bossu...na 20% hp ho dostanu vetsinou bez jedinýho skrabance...ale pak prijde to jeho dementní kombo, nebo se nekde zaseknu a bum bum konec...jednou sem ho mel fakt jeden hit od smrti, akorát sem byl moc greedy...solidní nasranost na sebe sama...

Pruser je, že sem ted locknutej...bud yellow loong nebo scorpion
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: Ten byl celkem tuhej. Nakonec jsem se nasral a místo nějakých taktik jsem do něj šel agresivně když byl zády ke zdi a bylo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ad behani k bossum..ted už ctvrtej den chcipam na yellow loongovi...a chceck point je primo u nej...a teda váhu mu neubira...je to faking zmrd. A už sem na nem tak dlouho, že začíná souperit s malenii a dlc prenerf radahnem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: Protože singleplayer.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    AIAX: Myslim, ze jediny soulovka od FS co mala pauzu, bola Sekiro
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AIAX: jo, ale po první lokaci, kde ten průzkum fungoval skvěle to v dalších lokacích spadlo a i když to má nejlepší navazování utoků na další nepřátelé, parádní znovurespecovatelný strom dovedností a zábavnej fight, jsem z toho spíš rozpačitej...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Na PS5, kde to šlape v pohodě to mám v plánu, ale zatím není čas. Musím dorazit Death Stranding 2, potom je tu DLC pro Lies of P, Khazan a spousta dalších. Časem to ale vezmu, protože se mi tam zamlouvá pár zajímavých mechanik.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mimochodem, nikdo tady ještě nehrál paní Wuchangovou? Jak to čtu, tak to vypadá, že performance je děs, ale samotná hra výborná.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Mno co si budem... běžet 20x pět minut k Manusovi tmou bylo zábavný, ale po 50x už to byl frustrující voser. Zlatý značky u vrat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: tak von to není zase nějak erudovaný a kvalitní článek :) jako spíš delší komentář :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam