• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Vyborne, myslim ze cim vic reportu, tim vic to zlepsi. A kdyz clovek nenapise jen "Meeeh je to blby" - ale napise neco smysluplne, videli jsme ze to hned v dalsim patchi dokazali zapojit. Napsali jsme jim tam uz desitky, mozna stovky bugreportu na kazdou blbost.

Fakt jsem videl ze na to reaguji a snazi se (I kdyz posledni patch jim trva uz tak dlouho ze jsem po prekrtili na Fable patch a nekteri dokonce na Mystery patch)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Skvely tutorial byl v beyond good and evil: http://www.youtube.com/watch?v=MgK92XHzfNc&feature=player_detailpage#t=74. Chcete-li skipnout videiko tak skocte na 3:30.

Ve zkratce tutorial tam v podstate neni. :D Skonci videiko naskoci interface, kde blika na xboxu v levo nahore X, na pc prava mys a dokud se stim nepoperete, tak mobky porad utoci. Asi jsem uz ze stare skoly.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    AVATAR: Feedback k tomuto tutorialu:
    Takze videiko skipujem. Hmm, hezka grafika. Coze? Kde jsou sakra nejake titulky. Miliery co? Jaky ciisla? Co jsou asi ty svitici cerveny sloupecky. Hmm. Zkusim to pusti znovu a neco shytit z te anglictiny. Tak stejne z toho nic nemam. Takze okynko. Druhy okynko. Treti okynko. Kolik tech okynek jeste bude? NUUUUDAAAA!
    Zacinam ty okynka dost vazne nanavidet. Ta hra uplne ztraci na plunulosti. Hm, trochu se to zacina poskubatvat o toho ohynku. Boze, ty okynka jsou otravny. Tak tady je uz moc textu. Ok, ok, ok, ok, ok. OMG, tak uz me nechte hraaaaaat! Tak fajn. Prave jsem se ztratila v klavesach. Cim, ze poustim ten mod na oznacovani nepratel a cim se hazi granat? :D

Prave jsem ztraila 6 minut zivota na trolleni, co?

JULIAN
    JULIAN --- ---
    OSCURO: jo je to beta, ja tomu urcite dam jeste casem sanci, ale momentalne by me to akorat zbytecne stvalo. naklikal jsem jim tam nejake reporty, tak si to snad prectou :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AVATAR: Vazne? :-) Jo, byla to prca, a podle me jedno z nejlepsich DLC (Ten puvodni Farcry ke kteremu je to DLC jsem neprekousl, prisel me o nicem). Ale ta zabava je tam dana prave tim co se tam keca okolo a jak to hraje na eightees nostalgii. :-) Vypnout si zvuk (= nectu lore a co me povidaji) a prijde ti to jako desna pruda.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Chapu ze tohle bylo otravne. Interface je chaoticky, novy planuji na stredu v patchi. Ja takovy problem s dmg cisly nemel, presne me vyskakovali jak dopadla abilita na mobku, (mozna lagy?). A jak jsi to necetl tak tam nedavaji jen lore, ale opravdu pisou co mas pak kde klikat celpu prvni lokaci. A bary nad monstry jsou bohuzel bugle a mizeji. Resenim je neoficialn patch (Bijiplates addon), ktery bude implementovan primo v novem patchi jako oficialni.

nahled noveho interface s popisem (http://www.wildstar-online.com/media/uploads/images/article-images/HUD_labeled.jpg)
    MESHCA: ja jo ;)
    Far Cry 3: Blood Dragon Tutorial
    http://www.youtube.com/watch?v=pItOJfE_GYg
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OSCURO: ja lore nectu :( zvlast pokud je quest dobehni za sipkou... a ty cisla v kombatu - neslo o barvy, ale ze proste to vyskakovalo naprosto nahodne, bez ohledu na to kdy mi dojel bar ci ne. proste jsem nahodne na neco klikal a nahodne (v uplne jine casy nez melo) tam vyskakovala cisla, takze to ve vysledku pusobilo totalne chaoticky. nehlede na to ze nepratelum se nad hlavou objevovaly a mizely jejich HP bary, taktez nahodne. takze jsem neco mackal, nejaka cisla tam skakala a pak najednou koukam ze uz se mob nehybe, tak je asi mrtvej, tak jsem mackat nahodne 1,2,3 prestal.

a ja jsem se daleko nedostal, hral jsem to asi hodinu ted, a pokud jako to prvni ma byt tutorial, tak jsem se nedozvedel totalne nic uzitecneho. V popisech skillu mam jakysi zminky o vecech ktere vubec netusim co jsou a jak maji fungovat, hra mi misto toho dava dost hloupe "jdi a klikni F" courier questy. Pritom na obrazovce uz od zacatku mam kybl ruznejch cudliku, hejblatek, nekolik ruznobarevnejch baru, ktery by me fakt zajimalo jak funguji

Jako ja chapu ze je to beta, ale jestli to maji behem par mesicu vydavat... no potes koste. Prvni zkusenost je proste katastrofalni, takze mozna je to pozdeji zajimavejsi, ale ten zacatek me o tom ze bych si to mel koupit vazne nepresvedcil.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ja te chapu. Kdyby mi muj pc takhle sabotoval hru, take bych ji nastvane vypnula.

OSCURO: Arkhship tutorial je jako jakykoliv jiny tutorial. Uci te hybat s postavou, poznavat interface a zakladni lore a vice mene je kecaci. Tutorial v TESU jsem nemohla vystat. Byl presne jak Julian pise, bezis za sipkou a klepes na postavy. Ja jsem strasne moc chtela vyzkouset mechaniky boje a skilly a misto toho jsem 45 minut povidala s npccky a utikala ven z vezeni. Ale co by clovek nepretrpel kvuli nekolika newbikum, kterym tohle pomuze. Hra se vetsinou da lepe soudit az, kdyz te vypusti do "sveta". Neznam tutorial ve hre, ktery by byl zabavny.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: A musim rict ze zezacatku jsem to malem odepsal kvuli tehle surovosti klienta tez. Napoprve jsem vubec ani nemohl nahodit klienta, laboroval jsem s tim asi 3 hodiny.
    Co chalange? Path questy? Take nudne?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Kampak jsi se dohral? Ono cela prvni lokace - lod, je tutorial, az skoro na uroven nekoho kdo nemel nic moc spolecne s MMO. Takze behas za sipku a ctes lore (btw, cetl jsi? protoze hned od zacatku je ten pribeh dost dobry podle me).
    Watermark si zvyknes, co bys cekal od closed beta s NDA? TESO tam melo primo tvuj login a heslo coz me prislo otravnejsi. Cisla co letaji z potvor si muzes nakonfigurovat (ale jednoduse - cervena dmg od telegrafu, bila dmg autodmg od potvory a zelena je heal, neni tam nic slozite). Odladeni HW je desne, nad 25 fps pri slusnych texurach to jde blbe, zatim maji odladeno na slabe pocitace, ale na silne skoro vubec (mam problem na svem i7 a 650GeForce). A pokud jedes na notebooku nastav v ini at natvrdo spousti dedikovanou grafiku, jinak to jede vzdy na integrovanou a to i kdyz nvidia soft rika neco jine.
    JULIAN: mno ja si zatim nemuzu moc udelat nazor, protoze jsem tomu dal dohromady tak trictvrte hodiny, ale zacatek se mi libil vic, nez v TESO. Ale to je tak vsechno :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    teda, necekal jsem zadny zazrak, ale co jsem dostal me teda nenadchlo vubec.
    a) watermarky po cele obrazovce? to to berou nejak moc vazne...
    b) z nepochopitelnyho duvodu se mi to graficky strasne cukalo. co dve sekundy male skubnuti. posouvani (mnohdy nicnerikajicich) slideru v options nemelo na tohle skubani vliv
    c) podobne v combatu, nahodne tam vyskakovala nejaka cisilka, uplne bez jakekoliv korespondence s tim co jsem delal.
    d) questy nudne jako prase :( neustale jsem akorat behal za sipeckou a klikal F.

zatim jsem to vypnul, fakt me to nebavilo hrat :(

MESHCA
    MESHCA --- ---
    Ja jsem ochotna dolezt na nejake TS, udelat char na stress testovych serverech a zahrat si svama, ale je treba napsat kdy a kde.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Jsem v closed bete a mam chary jen na Nexu. Dalsi tri servery se oteviraji jen na stress\y a tyhle otevrene eventy. Teda nekontroloval jsem to posledni tyden jestli neni dalsi otevreny.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Jsou 3 nebo 4 servery, kdy se vsichni musite narvat na jeden, tak si trpte :) Krom toho, ze jim to obcas leakuje, takze je potreba restartnout ui, tak sem absolutne zadny lagy nezaznamenal (a pres den nehraju).
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AVATAR: Ok, jen vecer prijdou Amici a bude to lagfest.
    ja se k tomu snad dostanu vecer. Venku je hezky :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak kdopak hrajete dneska?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Ja si myslim, ze ten zlom je az pozdeji, tak okolo 25-30lvlu. Prvni vlastovkou je je mortal barage spell, ktery vas pronasleduje a strili trikrat a pak jeste clovek dostane silenou tafku sedou dmgi, takze dash je ze hry a zacina cisty uprk sprintem okolo mobky v kruzich (primi beh je sebevrazda, protoze byste nagrovali dalsi a dalsi moby). Pribyvajicimi levely se postupne meni mnozstvi, cetnost, vrazednost a predevsim rozsah telegrafu, kdy to prestane byt usmevne a lecky dogdovatelne (zustane jedina moznost zastavit casting tech nejhorsich CCkem). Pak se zacnou objevovat i chainove telegrafy. Pocinajici stunem, z ktereho kdyz vcas neinterupnete se uz zivi nedostanete. Okolo lvlu 40 to jeste pritvrdilo a dostat vic jak jednim telegrafem behem boje znamena jistou smrt, protoze jedim zasahem telegrafem mi seberou prez 70% hp.
    Stat na miste a cekat na telegraf = naproste silenstvi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam