• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Zatim jeste klid, az reknou release date tak budem mit jasnou jistotu.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    WildStar Release Date and NDA Lift! | WildStar MMORPG
    http://www.wildstar-online.com/uk/news/wildstar_release_date_and_nda_lift.php
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: dovolenou? aby sis mohl jakoze preordernout v klidku domova?
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    a release vime?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Správná otázka zní: Mohu získat krabicovou CE a zároveň preorder bonusy? Existuje vůbec krabicová CE?
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: vyborne, jdu si nahlasit dovolenou
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Pomineme-li ten vcerejsi obrazek s datumama, o kterem porad nejsou zadne kloudne potvrzujici ci vyvracujici informace (asi protoze maji plne ruce s patchem). Tak poctive sbiram vsechny drobecky na forech a v advice chatu od Carbine a snazim se z toho poskladat obraz jejich dalsich kroku. Tu jsou me zavery:
    Blizi se open beta a predpokladam, ze bude levelove omezena jako WB2. To znamena nekam k levelu 30-35 odhadem. Podle me se da cekat v budoucich 2-3 tydnech.
    Carbine planuji ohlasit neco velikeho na east PAXu. Richie z Nexus Talku (youtube) se domniva, ze predstavi warploty(ktere uz v bete ale jsou). Ja si myslim, ze oznami bud open betu nebo preorder a release date. Jsem to ale optimista.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Libi se mi "politika uprimnosti" Carbine. Vzhledem k tomu, ze prave naskocil Winter Beta patch 4 (ktery ma prez 5GB), tak se lidi dotazuji patch note. Carbine, na to: No vite, s WP4 patchem se to ma tak, ze je dlouhy, fakt silene dlouhy. Jako ze 98 stranek ve Wordu. Takze jsme ho jeste nedokoncili a bude zitra. Chteli jsme ho uvolnit driv, protoze je to tak dlouhe, ale proste jsme to nestihli.
    ...

Blizzard by se vymlouval na technical issues a podobne. Carbine napise, jsme lamy, nestihli jsme to, bude zitra. Priste se polepsime. Hodne mi se mi ta uprimnost a lidskost od Carbine libi. Bezne v bete potkate Carbine ve hre, jak odpovida hracum na dotazy v advice chatu. Je to hezke.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já už se smířil s tím, že se do bety nedostanu, ale co jsem chtěl zjistit, to jsem asi během víkendu zjistil. Jelikož Blizzard se nemá k tomu dodělat WoD do vydání Wildstar, tak je jasné, že to koupím a pak se uvidí.
    POMPO
    POMPO --- ---
    OSCURO:
    Ja porad jeste nejsem "in" :(
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Patch, patch patch - uz se to stahuje, jsou toho giga a giga.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Ja vim, muze to byt fama.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Vsechno odkazuje na jediny zdroj. Obrazek, ulozeny v google cashi, ktery je navic podezrely, protoze "rocket house" - tak se preorder domecek nejmenuje. Hledala jsem ono udajne video, kde pry padlo 3. cerven, ale to neni vubec k nalezeni (zadna kopie takoveho videa). Na zadnem z for se zadny Carbiene nevyjadril ac se vsude zurive diskutuje. Tak uvidime, zatim to vypada jako kachna.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Rumor - WildStar Release date on June 3rd - Wildstar Life
    http://wildstar.mmorpg-life.com/breaking-news/rumor-wildstar-release-date-june-3rd/
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    POMPO: tak ve swtoru byly DVA!...kdo někdy progresoval EV v době těsně po releasu, tak snese všechno :) (omg, ten boss zmizel! omg propadl jsem se podlahou! omg podlaha zmizela!)
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    lepsi po jednom funkcnim nez 5 zabugovanych jako u SWTOR....
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Na forum bys mel mit jeste dneska pristup a zruseji ti ho dneska vecer nebo zitra rano. Porad mi dela problem prepocet z jejich casu na nas.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: Na forum se už asi nedostanu, měl jsem přístup jen o víkendu. Ve skutečnosti jsem forum ale neviděl vůbec, reportoval jsem ze hry. Zkusím to večer.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Aha, pardon ma chyba. Tak tohle jsem nezaznamenala asi nikdy. Zvlastni jev. Mozna by stalo za to projit forum, jestli se s podobnym problemem nekdo nesetkal. Rozhodne to neni nic, co by se delo nejak plosne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam